ATF: Recunoașterea și sprijinul pentru veterani, un angajament continuu

În luna mai, în timp ce sărbătorim #MilitaryAppreciationMonth, este important să reflectăm asupra sacrificiilor și angajamentului membrilor militari ai Statelor Unite.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
millitary appreciation month

Sursă fotografie: ATF – Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives

ATF (Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives) a făcut un apel la recunoașterea valorii și a contribuției veteranilor, subliniind importanța experienței și a abilităților lor de lider.

Cu o forță de aproximativ 1,400 de veterani în cadrul agenției lor, ATF se mândrește cu faptul că oferă un mediu care să-i încurajeze și să-i sprijine pe cei care au servit țara. Agenția recunoaște că experiența și disciplina dobândite în timpul serviciului militar aduc o valoare inestimabilă și contribuie la misiunea lor de a proteja comunitățile și de a menține siguranța publică.

Prin angajarea și sprijinirea veteranilor, ATF demonstrează un exemplu de recunoaștere și respect pentru cei care și-au sacrificat timpul și s-au angajat în slujba națiunii.

Mulțumim ATF pentru angajamentul și sprijinul acordat veteranilor și pentru recunoașterea valorii lor în cadrul agenției. Contribuția și sacrificiul veteranilor sunt profund apreciate și inspiră respect și recunoștință în comunitatea noastră.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri juridice

ASI USA Team

Ursi Polari
Ziua Internațională a Ursului Polar: Sărbătorind și Conservând Natura!

Theo P.

Nadia Comăneci New York 1976 - ambasada SUA
Nadia Comăneci: Fotografie unică din Madison Square Garden

Theo P.

ambasada SUA
Ambasada SUA, noi vești bune pentru români despre Visa Waiver

Theo P.

womenmonthFBI
FBI celebrează Luna Istoriei Femeilor: Recunoașterea contribuției femeilor în cadrul agenției pentru justiție

Theo P.

usembassy8martie
Sărbătorind Ziua Internațională a femeii: Mesajul Ambasadei SUA

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.