Echipa ASI

Cine suntem noi? Cei care nu vă prezentăm doar știri… Ci, mai ales, ce se ascunde în spatele lor! Doar pentru că, indiferent de orice alte interese, să puteți afla ADEVĂRUL PÂNĂ LA CAPĂT!
ECHIPA A.S.I. beneficiază de expertiza EXCLUSIVĂ în România a ”Opiniilor” unor nume ”care spun totul” de la vârful comunităților de INTELLIGENCE din SUA, Marea Britanie, Israel și Italia.

mark isaacson
Mark ISAACSON

Mark Isaacson este un investitor privat care conduce formarea de capital și finanțarea proiectelor pentru Legation Strategies.

kevin billings
Kevin BILLINGS

Kevin Billings a fost Secretarul Adjunct al Forței Aeriene pentru Energie, Mediu, Siguranță și Sănătate Ocupațională.

Catalin Tache
Cătălin TACHE

Cătălin Tache este jurnalist de investigații de 32 de ani, autorul celebrei rubrici Lovitura lu’ Tache.

Dan BOG
Simona BĂDULESCU
cezarcatalinmarin
Cezar Cătălin MARIN

Cezar Cătălin Marin este un om de afaceri și expert AOD implicat la cel mai înalt nivel în cooperarea și dezvoltarea internațională.

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.