Ambasada SUA, noi vești bune pentru români despre Visa Waiver

Recent, Ambasada Statelor Unite ale Americii a postat pe Instagram despre o întâlnire importantă ce a avut loc în Cluj-Napoca între viceconsulul Leah Schulz și personalul consular, Ionel Stancu și Daniela Ionescu, alături de primarul Emil Boc.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
ambasada SUA

Sursa: U.S. Embassy Bucharest

Scopul acestei întâlniri a fost discutarea demersurilor pe care România le întreprinde pentru aderarea la programul „Visa Waiver”.

„Visa Waiver” este o inițiativă deosebit de relevantă pentru români, deoarece ar permite cetățenilor români să călătorească în Statele Unite în scop turistic fără necesitatea obținerii unei vize. Aceasta ar simplifica și ar facilita procesul de călătorie pentru numeroși români interesați să viziteze Statele Unite ale Americii.

În cadrul întâlnirii, s-au discutat și aspecte legate de serviciile consulare oferite de Ambasada SUA în România, cu accent pe procesul de obținere și reînnoire a vizelor, inclusiv pentru categoriile de solicitanți care se califică pentru reînnoirea fără interviu. Această dezbatere reflectă importanța și interesul părții americane în a facilita accesul românilor la serviciile consulare și procesele administrative.

Mulțumim Ambasadei Statelor Unite ale Americii pentru transmiterea informațiilor!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri juridice

ASI USA Team

Ursi Polari
Ziua Internațională a Ursului Polar: Sărbătorind și Conservând Natura!

Theo P.

Nadia Comăneci New York 1976 - ambasada SUA
Nadia Comăneci: Fotografie unică din Madison Square Garden

Theo P.

womenmonthFBI
FBI celebrează Luna Istoriei Femeilor: Recunoașterea contribuției femeilor în cadrul agenției pentru justiție

Theo P.

usembassy8martie
Sărbătorind Ziua Internațională a femeii: Mesajul Ambasadei SUA

Theo P.

ursi negri
Primăvara în pădurile americane: Aventura urșilor negri și a puilor lor

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.