ASI/FBI: Alertă persoană dispărută – Elizabeth „Ely” Gonzalez dispărută în Mexico City

FBI-ul solicită ajutorul publicului pentru a o găsi pe Elizabeth „Ely” Gonzalez, care a dispărut pe 30 iunie 2024, în timp ce își vizita rudele în Mexico City, Mexic.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Sursă fotografie: FBI Most Wanted 

Gonzalez, născută pe 28 august 2009 în Ogden, Utah, are părul șaten, ochii căprui, măsoară 1,55 metri în înălțime și cântărește 63,5 kilograme. Ea a fost văzută ultima dată purtând blugi albaștri închiși, un hanorac negru și pantofi Vans alb-negru.

Familia lui Gonzalez, împreună cu forțele de ordine, sunt profund îngrijorați pentru siguranța ei și roagă pe oricine are informații despre locația ei să se prezinte. FBI-ul a evidențiat cazul ei pe lista „Most Wanted” pentru a crește vizibilitatea și a ajuta în eforturile de căutare.

FBI subliniază importanța implicării comunității în astfel de cazuri, menționând că și sfaturile mici pot duce la descoperiri semnificative.

Dacă aveți orice informație care ar putea ajuta la găsirea lui Elizabeth Gonzalez, vă rugăm să contactați imediat Biroul FBI din Salt Lake City la (801) 579-1400. De asemenea, puteți contacta biroul local FBI, cea mai apropiată Ambasadă sau Consulat American, sau puteți trimite un pont anonim online la https://tips.fbi.gov.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Ai informații sau documente relevante pe care vrei să le împărtășești cu noi?

Contribuția ta poate face diferența în dezvăluirea adevărului!

pictograma_ASI
News USA

Theo P.

Advanced Adjusting Associates Co. Ltd

Theo P.

Aliații NATO: Investiții sporite pentru o lume mai sigură

Theo P.

Domnul Mircea Geoană, o mândrie pentru România la NATO Day în Washington

Theo P.

Summit-ul NATO 2024: Discuții cruciale despre securitate, climă și tehnologie

Theo P.

DARPA dezvăluie XRQ-73: Noul avion fără pilot realizat pentru misiuni avansate de recunoaștere

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.