41 de ani de la înființarea Echipei de Salvare a Ostaticilor a FBI

Ieri, echipa FBI a sărbătorit împlinirea a 41 de ani de la înființarea Echipei de Salvare a Ostaticilor (Hostage Rescue Team – HRT).

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
fbitacticalteam

Această unitate antiteroristă de elită a fost implicată în numeroase cazuri de mare impact și a fost desfășurată în peste 800 de misiuni în Statele Unite și în străinătate.

Fondată în 1983, Echipa de Salvare a Ostaticilor a FBI a fost creată pentru a răspunde la amenințările teroriste și pentru a interveni în situații de criză în care viețile oamenilor sunt puse în pericol. Misiunea lor principală este de a salva vieți și de a asigura securitatea publică în cele mai dificile circumstanțe.

Echipa este formată din agenți specializați, antrenati în tactici de eliberare a ostaticilor, supraviețuire în medii ostile și neutralizare a amenințărilor active. Acești profesioniști sunt selectați cu grijă și trec printr-un antrenament riguros pentru a fi pregătiți să facă față oricărei situații de criză.

De-a lungul anilor, Echipa de Salvare a Ostaticilor a FBI a fost implicată în numeroase operațiuni cruciale, inclusiv eliberarea ostaticilor, neutralizarea suspecților periculoși și desfășurarea de misiuni de contraterorism la nivel național și internațional. Aceste operațiuni au fost esențiale pentru protejarea securității naționale și pentru asigurarea ordinii publice.

Cu toate că multe dintre operațiunile lor rămân secrete, contribuția lor la asigurarea siguranței publice este incontestabilă. Echipa de Salvare a Ostaticilor a FBI este un simbol al devotamentului și sacrificiului în slujba protejării vieților și a valorilor fundamentale ale democrației.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri juridice

ASI USA Team

Ursi Polari
Ziua Internațională a Ursului Polar: Sărbătorind și Conservând Natura!

Theo P.

Nadia Comăneci New York 1976 - ambasada SUA
Nadia Comăneci: Fotografie unică din Madison Square Garden

Theo P.

ambasada SUA
Ambasada SUA, noi vești bune pentru români despre Visa Waiver

Theo P.

womenmonthFBI
FBI celebrează Luna Istoriei Femeilor: Recunoașterea contribuției femeilor în cadrul agenției pentru justiție

Theo P.

usembassy8martie
Sărbătorind Ziua Internațională a femeii: Mesajul Ambasadei SUA

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.