Creșterea și descreșterea Monicăi Macovei

Pentru că a nenorocit pe viată un motociclist, intrând cu masina pe contrasens, Monica Macovei a fost condamnată de justitia statului de drept din tara noastră la o pedeapsă groaznică – sase luni de inchisoare cu suspendare.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
monica macovei

Dura lex sed lex. Totuși, în acest fel, „regina anti-corupției” din România a intrat în categoria „penalilor”.

În procesul civil, probabil că motociclistul va fi condamnat să-i plătească daune morale, deoarece el nu ar fi trebuit să se afle acolo în momentul în care Macovei se întorcea de la activitățile vamaiote.

Nu ar trebui să ne ingrijorăm nici noi prea tare. Urmează recursul și este posibil ca regina anti-corupției din țara noastră, prietenă cu Catherine Day și Victoria Nuland, pentru contribuția ei la distrugerea opozanților lui Băsescu, să fie declarată nevinovată pentru că „fapta nu a existat”.

Mi-e teamă însă că Ambasada americană va reacționa foarte dur și îi va retrage viza pentru SUA. Vă reamintesc că așa s-a întâmplat în cazul meu. După condamnarea mea, ÎN PRIMA INSTANȚĂ, în dosarul afișelor electorale, consulatul american de la București mi-a comunicat că mi-a fost retrasă viza. Probabil din teamă că aș fi vrut să fug în America și să cer azil politic acolo! Credeți că Ambasada americană va proceda diferit în cazul Monicăi Macovei? Eu nu cred.

În plus, judecătorii recursului vor trebui să fie atenți deoarece dacă vor decide o pedeapsă de închisoare de peste un an, Societatea Timișoara îi va cere lui Iohannis să-i retragă decorația.

Complicată mai e democrația în țara noastră. Iată câte griji ne poate aduce neatenția unui motociclist. Tocmai acum, în prag de alegeri…

Sursă: Pagina Oficială Adrian Năstase 

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri interne

Theo P.

Candidații iluzioniști

Theo P.

Haideți să dăm niște note candidaților la Primăria București

Theo P.

romania-statele-unite-stegulete
E Lege: Schimb de Informații cu Departamentul pentru Securitate al SUA!

Theo P.

sanimed-microscop-cover
Inovație medicală românească: matrici biopolimerice cu lactoferină pentru vindecare rapidă

Theo P.

ASF
Sondaj CIRA: ASF, vinovată în ochii cetăţenilor pentru dezastrul din asigurările RCA

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.