Reînnoirea vizelor pentru SUA, o oportunitate excelentă pentru români

Ambasada Statelor Unite la București a încurajat ieri, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, cetățenii români să profite de oportunitatea de a-și reînnoi vizele pentru SUA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Sursă fotografie: U.S. Embassy Bucharest

Această inițiativă vine ca un răspuns la dorința multor români de a călători, fie că este vorba despre vacanțele de vară care se apropie, fie despre cele de iarnă.

Potrivit ambasadei, sute de mii de români se califică pentru reînnoirea vizei fără a fi nevoie de un interviu, o procedură care economisește timp și efort semnificativ. Procesul simplificat nu doar că facilitează accesul la călătorii, dar contribuie și la îndeplinirea cerințelor pentru includerea României în programul Visa Waiver.

Cetățenii interesați sunt îndemnați să verifice dacă se califică pentru această procedură accesând link-ul furnizat de ambasadă. Este o oportunitate valoroasă pentru cei care doresc să viziteze Statele Unite fără complicațiile obișnuite ale reînnoirii vizei.

Prin această inițiativă, Ambasada SUA la București își reafirmă angajamentul de a sprijini mobilitatea internațională și de a întări legăturile dintre SUA și România, facilitând totodată accesul la o gamă largă de oportunități transatlantice.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri juridice

ASI USA Team

Ursi Polari
Ziua Internațională a Ursului Polar: Sărbătorind și Conservând Natura!

Theo P.

Nadia Comăneci New York 1976 - ambasada SUA
Nadia Comăneci: Fotografie unică din Madison Square Garden

Theo P.

ambasada SUA
Ambasada SUA, noi vești bune pentru români despre Visa Waiver

Theo P.

womenmonthFBI
FBI celebrează Luna Istoriei Femeilor: Recunoașterea contribuției femeilor în cadrul agenției pentru justiție

Theo P.

usembassy8martie
Sărbătorind Ziua Internațională a femeii: Mesajul Ambasadei SUA

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.