Reamintire istorică: vizita lui Theodore Roosevelt la câmpul de luptă Chickamauga

În cadrul unei postări recente pe Instagram, contul oficial al Secret Service ne-a oferit o incursiune în trecut.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Sursă fotografie: Secret Service 

Fotografia ne transportă în anul 1902, pe partea din Tennessee a câmpului de luptă Chickamauga. În imagine, președintele Theodore Roosevelt se adresează unei audiențe restrânse, într-un moment ce reflectă spiritul vremurilor.

Prezența agenților Secret Service este evidentă și bine documentată în această imagine istorică. Agentul Frank Tyree, purtând o pălărie albă, și agentul Richard Taylor, aflat în dreapta președintelui Roosevelt, sunt văzuți supraveghind atent mulțimea. Această vigilență este un exemplu al devotamentului agenților pentru protecția președintelui.

Această postare nu surprinde doar un moment din activitatea președintelui Roosevelt, ci și o perioadă în care rolul și importanța Secret Service în protejarea liderilor națiunii era în creștere. Imaginea ilustrează importanța câmpului de luptă Chickamauga, un loc încărcat de istorie și semnificație pentru America.

Secret Service, prin postarea lor, ne amintesc cât de mult s-au schimbat vremurile, dar și cât de constante au rămas anumite aspecte, cum ar fi dedicarea și profesionalismul agenților de securitate. Acest moment surprins pe film este un tribut adus atât președintelui Roosevelt, cât și agenților care l-au protejat.

Postarea originală poate fi găsită pe contul oficial de Instagram al Secret Service, oferindu-ne o fereastră valoroasă în istoria și tradițiile serviciului de protecție al președinților americani.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri juridice

ASI USA Team

Ursi Polari
Ziua Internațională a Ursului Polar: Sărbătorind și Conservând Natura!

Theo P.

Nadia Comăneci New York 1976 - ambasada SUA
Nadia Comăneci: Fotografie unică din Madison Square Garden

Theo P.

ambasada SUA
Ambasada SUA, noi vești bune pentru români despre Visa Waiver

Theo P.

womenmonthFBI
FBI celebrează Luna Istoriei Femeilor: Recunoașterea contribuției femeilor în cadrul agenției pentru justiție

Theo P.

usembassy8martie
Sărbătorind Ziua Internațională a femeii: Mesajul Ambasadei SUA

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.