Onorarea eroilor polițiști în Săptămâna Națională a Poliției în SUA

Conform postării celor de la ATFHQ pe rețelele de socializare, în timpul Săptămânii Naționale a Poliției, comunitatea își exprimă recunoștința față de membrii forțelor de ordine care și-au sacrificat viața pentru a-i proteja pe cetățeni.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Sursă fotografie: ATFHQ

Această sărbătoare reprezintă un moment solemn de respect față de eroismul demonstrat de acești curajoși polițiști.

Astăzi, Directorul ATF, Dettelbach, va participa la cea de-a 36-a ediție a Ceremoniei Lumânării de Comemorare, un eveniment care are loc la Memorialul Național al Ofițerilor de Poliție din Washington, D.C. Această ceremonie adaugă numele celor căzuți la datorie în memoria colectivă a comunității.

În seara aceasta, începând cu ora 8 PM (Eastern Time), puteți să vă alăturați și să urmăriți transmisia live a ceremoniei pe site-ul www.nleomf.org/memorial/programs/national-police-week-2024/candlelight-vigil/.

Este o ocazie să reflectăm asupra sacrificiului suprem al acestor eroi și să ne amintim cu respect de devotamentul lor față de datorie și comunitate.

Mulțumim echipei ATFHQ pentru această postare informativă și emoționantă, care ne amintește de importanța recunoașterii și onorării celor care își pun viața în pericol pentru a proteja pe ceilalți.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri juridice

ASI USA Team

Ursi Polari
Ziua Internațională a Ursului Polar: Sărbătorind și Conservând Natura!

Theo P.

Nadia Comăneci New York 1976 - ambasada SUA
Nadia Comăneci: Fotografie unică din Madison Square Garden

Theo P.

ambasada SUA
Ambasada SUA, noi vești bune pentru români despre Visa Waiver

Theo P.

womenmonthFBI
FBI celebrează Luna Istoriei Femeilor: Recunoașterea contribuției femeilor în cadrul agenției pentru justiție

Theo P.

usembassy8martie
Sărbătorind Ziua Internațională a femeii: Mesajul Ambasadei SUA

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.