Măsuri de securitate sporite pentru summit-ul NATO din Washington D.C.

Pe pagina oficială de Instagram a Serviciilor Secrete ale SUA, a fost anunțată intensificarea măsurilor de securitate în Washington, D.C., cu ocazia Summit-ului NATO care va avea loc între 8 și 12 iulie 2024.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
Secret service

Sursă fotografie: Serviciile Secrete

În cadrul unei conferințe de presă, oficialii au subliniat eforturile concertate pentru a asigura siguranța liderilor mondiali, delegaților și publicului în această perioadă.

Rezidenții și vizitatorii orașului trebuie să se aștepte la perturbări semnificative ale traficului și închideri de străzi în zonele centrale, în special în jurul Washington Convention Center, Carnegie Library, Mount Vernon Square și Mellon Auditorium. Pentru accesul în aceste zone, atât vehiculele, cât și pietonii vor fi supuși controalelor de securitate. Publicul este sfătuit să planifice din timp și să ia în considerare rute alternative pentru a evita întârzierile.

Coordonarea pentru acest eveniment de amploare implică o colaborare strânsă între multiple agenții. Șefa Poliției Metropolitane din D.C., Pamela A. Smith, a subliniat importanța unei planificări detaliate și a unei comunicări continue pentru a minimiza impactul asupra locuitorilor orașului. Un plan detaliat al traficului, incluzând restricții de parcare și închideri de străzi, va fi disponibil în curând pe site-ul oficial al poliției din D.C.

Pentru a asigura o comunicare eficientă și actualizată, D.C. Homeland Security și Managementul Urgențelor vor activa Centrul de Operațiuni de Urgență al Districtului. Un serviciu gratuit de mesaje text va furniza informații în timp real despre siguranța publică, închiderile de străzi și condițiile meteo. Publicul este încurajat să se înscrie trimițând un mesaj text cu NATODC la 888-777.

Summit-ul NATO a fost desemnat un Eveniment Național de Securitate Specială (NSSE), ceea ce permite utilizarea unor resurse federale extinse pentru a asigura securitatea evenimentului. Analiștii FBI vor lucra îndeaproape cu partenerii pentru a evalua și distribui informații, asigurând astfel un mediu sigur pentru toți participanții. Publicul este încurajat să raporteze orice activități suspecte pentru a contribui la menținerea siguranței pe durata summit-ului.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina de știri a Serviciilor Secrete și viziona video-ul conferinței de presă.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri juridice

ASI USA Team

Ursi Polari
Ziua Internațională a Ursului Polar: Sărbătorind și Conservând Natura!

Theo P.

Nadia Comăneci New York 1976 - ambasada SUA
Nadia Comăneci: Fotografie unică din Madison Square Garden

Theo P.

ambasada SUA
Ambasada SUA, noi vești bune pentru români despre Visa Waiver

Theo P.

womenmonthFBI
FBI celebrează Luna Istoriei Femeilor: Recunoașterea contribuției femeilor în cadrul agenției pentru justiție

Theo P.

usembassy8martie
Sărbătorind Ziua Internațională a femeii: Mesajul Ambasadei SUA

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.