Juneteenth: Celebrarea istoriei și diversității la NSA

Agenția Națională de Securitate (NSA) se alătură națiunii în sărbătorirea Juneteenth, o zi cu o semnificație istorică profundă și un omagiu adus rezilienței și contribuțiilor afro-americanilor.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Sursă fotografie: Agenția Națională de Securitate (NSA)

Această zi marchează sfârșitul sclaviei în Statele Unite și evidențiază spiritul durabil și sacrificiul care au modelat istoria națiunii.

Recunoașterea Juneteenth este esențială pentru a înțelege istoria puternică din spatele acestei sărbători. Este un memento al luptei îndelungate pentru libertate și egalitate și al rolurilor critice pe care afro-americanii le-au jucat în construirea și susținerea națiunii. NSA se angajează să onoreze aceste contribuții și sacrificii.

NSA își exprimă aprecierea profundă pentru diversitatea forței de muncă. Fiecare membru aduce talente și perspective unice, îmbogățind misiunea agenției și sporindu-i eficacitatea. Diversitatea și incluziunea nu sunt doar valori, ci elemente esențiale ale succesului NSA.

Pe măsură ce sărbătorim Juneteenth, NSA încurajează pe toată lumea să reflecteze asupra semnificației acestei zile. Este un moment pentru a onora trecutul, a recunoaște contribuțiile prezente ale afro-americanilor și a continua să ne străduim pentru un viitor mai incluziv și mai echitabil.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri juridice

ASI USA Team

Ursi Polari
Ziua Internațională a Ursului Polar: Sărbătorind și Conservând Natura!

Theo P.

Nadia Comăneci New York 1976 - ambasada SUA
Nadia Comăneci: Fotografie unică din Madison Square Garden

Theo P.

ambasada SUA
Ambasada SUA, noi vești bune pentru români despre Visa Waiver

Theo P.

womenmonthFBI
FBI celebrează Luna Istoriei Femeilor: Recunoașterea contribuției femeilor în cadrul agenției pentru justiție

Theo P.

usembassy8martie
Sărbătorind Ziua Internațională a femeii: Mesajul Ambasadei SUA

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.