Forumul Executiv al șefilor de poliție pe tema armelor de foc

ATF a deschis cel de-al treilea Forum Executiv al Șefilor de Poliție privind armele de foc folosite în infracțiuni, eveniment inaugurat de Directorul ATF, Steven Dettelbach.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Sursă fotografie: ATF

În cadrul forumului, Procurorul General Adjunct, Lisa O. Monaco, a evidențiat impactul pozitiv al strategiei bazate pe date și informații a Departamentului de Justiție în reducerea criminalității violente. Monaco a menționat scăderile semnificative în omoruri, violuri, jafuri și agresiuni agravante din 2022 și a raportat o scădere de 18% a omorurilor în primele trei luni ale anului 2024 în 90 de mari orașe.

Ea a subliniat importanța utilizării informațiilor despre armele de foc pentru a combate violența și a proteja comunitățile și forțele de ordine.

Mulțumim ATF pentru această actualizare valoroasă. Întregul discurs al Procurorului General Adjunct poate fi citit aici.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri juridice

ASI USA Team

Ursi Polari
Ziua Internațională a Ursului Polar: Sărbătorind și Conservând Natura!

Theo P.

Nadia Comăneci New York 1976 - ambasada SUA
Nadia Comăneci: Fotografie unică din Madison Square Garden

Theo P.

ambasada SUA
Ambasada SUA, noi vești bune pentru români despre Visa Waiver

Theo P.

womenmonthFBI
FBI celebrează Luna Istoriei Femeilor: Recunoașterea contribuției femeilor în cadrul agenției pentru justiție

Theo P.

usembassy8martie
Sărbătorind Ziua Internațională a femeii: Mesajul Ambasadei SUA

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.