Directorul FBI, Christopher Wray, onorează eroii căzuți la Ceremonia Zidului Onoarei

În semn de respect pentru săptămâna națională a poliției, Directorul FBI, Christopher Wray, a participat la ceremonia Memorială de la Zidul Onoarei în Washington, D.C.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Sursă fotografie: FBI – Federal Bureau of Investigation

Directorul FBI, Christopher Wray, a rostit un discurs emoționant la ceremonia Memorială de la Zidul Onoarei, organizată ieri în Washington, D.C., dedicată săptămânii naționale a poliției. Evenimentul a avut loc pentru a omagia și a rememora sacrificiul suprem al celor 100 de angajați ai Biroului, care și-au pierdut viața în exercițiul funcțiunii din anul 1925 și până în prezent.

Ceremonia a fost un moment de recunoștință și profund respect pentru curajul și devotamentul acestor eroi, care au servit cu onoare și dedicație. Discursul Directorului Wray a subliniat importanța serviciului lor și sacrificiul suprem pe care aceștia l-au făcut în numele siguranței și justiției.

Pentru mai multe informații despre serviciul acestor eroi, puteți accesa linkul din biografia oficială a FBI. Acest gest de recunoaștere reafirmă angajamentul și devotamentul continuu al FBI de a-și onora eroii căzuți și de a susține comunitățile pe care le servește.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri juridice

ASI USA Team

Ursi Polari
Ziua Internațională a Ursului Polar: Sărbătorind și Conservând Natura!

Theo P.

Nadia Comăneci New York 1976 - ambasada SUA
Nadia Comăneci: Fotografie unică din Madison Square Garden

Theo P.

ambasada SUA
Ambasada SUA, noi vești bune pentru români despre Visa Waiver

Theo P.

womenmonthFBI
FBI celebrează Luna Istoriei Femeilor: Recunoașterea contribuției femeilor în cadrul agenției pentru justiție

Theo P.

usembassy8martie
Sărbătorind Ziua Internațională a femeii: Mesajul Ambasadei SUA

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.