Cooperare în zbor: Misiunea de antrenament comun a SUA și Filipinelor întărește securitatea regională

Forțele Aeriene ale Statelor Unite (US Air Force) au postat recent o fotografie pe rețelele de socializare care prezintă o misiune de antrenament comună cu Forțele Aeriene ale Filipinelor desfășurată deasupra arhipelagului.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Sursă fotografie: U.S. Air Force

Imaginea arată un avion de transport pentru operațiuni speciale MC-130J Commando II al Forțelor Aeriene ale SUA zburând alături de avioane de luptă F/A-18F Super Hornet și avioane de război electronic EA-18G Growler ale Marinei Statelor Unite, precum și de două avioane de luptă FA-50PH Fighting Eagle ale Forțelor Aeriene ale Filipinelor.

Apreciem faptul că Forțele Aeriene ale SUA au distribuit această imagine, deoarece ne permite să obținem o perspectivă asupra modului în care SUA colaborează cu aliații săi pentru a-și consolida capabilitățile de apărare.

Pe lângă beneficiile militare evidente, acest gest servește și ca un memento al relației de lungă durată și a prieteniei dintre SUA și Filipine. Cele două țări au o istorie comună bogată și continuă să coopereze într-o varietate de domenii, inclusiv securitate, economie și dezvoltare.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri juridice

ASI USA Team

Ursi Polari
Ziua Internațională a Ursului Polar: Sărbătorind și Conservând Natura!

Theo P.

Nadia Comăneci New York 1976 - ambasada SUA
Nadia Comăneci: Fotografie unică din Madison Square Garden

Theo P.

ambasada SUA
Ambasada SUA, noi vești bune pentru români despre Visa Waiver

Theo P.

womenmonthFBI
FBI celebrează Luna Istoriei Femeilor: Recunoașterea contribuției femeilor în cadrul agenției pentru justiție

Theo P.

usembassy8martie
Sărbătorind Ziua Internațională a femeii: Mesajul Ambasadei SUA

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.