Comoara istorică a Secret Service: Caseta de bani a lui William P. Wood

Într-o postare recentă de pe contul oficial al Secret Service, agenția își deschide arhivele pentru a ne oferi o incursiune în istoria sa fascinantă.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Sursă fotografie: U.S. Secret Service 

Pentru ediția din această săptămână a #MuseumMonday, spotlight-ul este pus pe una dintre cele mai vechi relicve din muzeul Secret Service – caseta de bani a primului șef al Secret Service, William P. Wood.

William P. Wood, un detectiv de succes și expert în spionaj, a fost numit de Președintele Lincoln pentru a combate contrafacerea în timpul Războiului Civil, un efort care a condus în mod direct la fondarea agenției. Acesta a folosit caseta de bani pentru a păstra moneda necesară operațiunilor zilnice, în timpul mandatului său de șef, între anii 1865-1869.

Casetele de bani, precum cea a lui Wood, nu doar că erau esențiale pentru gestionarea finanțelor într-o perioadă tumultuoasă, dar acum oferă și o fereastră spre metodele operative ale timpului. Prin păstrarea și expunerea acestor obiecte, Secret Service își celebrează și respectă rădăcinile, oferind publicului o perspectivă mai apropiată asupra istoriei sale bogate și complexe.

Această inițiativă de a împărtăși artefacte și poveștile lor nu doar că educa publicul, dar consolidează și importanța de a păstra istoria vie. Mulțumim Secret Service pentru deschiderea arhivelor și pentru lecția de istorie pe care ne-o oferă, ajutându-ne să apreciem și mai mult dedicarea și profesionalismul agenților.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri juridice

ASI USA Team

Ursi Polari
Ziua Internațională a Ursului Polar: Sărbătorind și Conservând Natura!

Theo P.

Nadia Comăneci New York 1976 - ambasada SUA
Nadia Comăneci: Fotografie unică din Madison Square Garden

Theo P.

ambasada SUA
Ambasada SUA, noi vești bune pentru români despre Visa Waiver

Theo P.

womenmonthFBI
FBI celebrează Luna Istoriei Femeilor: Recunoașterea contribuției femeilor în cadrul agenției pentru justiție

Theo P.

usembassy8martie
Sărbătorind Ziua Internațională a femeii: Mesajul Ambasadei SUA

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.