Cadeții USAFA au primit patch-uri Space Force într-o ceremonie emoționantă

Recent, 92 de cadeți de la Academia Forțelor Aeriene ale Statelor Unite (USAFA) au primit patch-urile Space Force într-o ceremonie prezidată de Generalul Chance Saltzman, șeful operațiunilor spațiale.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Sursă fotografie: USAFA – Academia Forțelor Aeriene ale Statelor Unite

USAFA, una dintre cele mai prestigioase academii militare din lume, pregătește viitorii lideri ai Forțelor Aeriene și ale Forței Spațiale ale SUA.

În cadrul ceremoniei, un Gardian actual a înmânat noilor membri ai Space Force un patch purtat anterior de un alt Guardian. Acest gest simbolic subliniază continuitatea și tradiția în cadrul Forței Spațiale, precum și angajamentul comun pentru misiunile viitoare.

Generalul Saltzman a subliniat importanța acestei tranziții și a încurajat noii Gardieni să își asume responsabilitățile cu mândrie și dedicare. “Semper Supra” – “Mereu Deasupra” – este motto-ul Forței Spațiale și reflectă spiritul și misiunea acestei noi ramuri.

Această ceremonie nu doar că a celebrat noii membri ai Space Force, dar a și întărit legăturile între generațiile de Gardieni, subliniind unitatea și determinarea de a rezista împreună.

Mulțumim AF Academy pentru această postare inspirațională și pentru că astfel am reușit să împărtășim acest moment deosebit cu cititorii noștri. Pentru mai multe detalii despre ceremonie, vizitați link-ul din bio-ul lor.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri juridice

ASI USA Team

Ursi Polari
Ziua Internațională a Ursului Polar: Sărbătorind și Conservând Natura!

Theo P.

Nadia Comăneci New York 1976 - ambasada SUA
Nadia Comăneci: Fotografie unică din Madison Square Garden

Theo P.

ambasada SUA
Ambasada SUA, noi vești bune pentru români despre Visa Waiver

Theo P.

womenmonthFBI
FBI celebrează Luna Istoriei Femeilor: Recunoașterea contribuției femeilor în cadrul agenției pentru justiție

Theo P.

usembassy8martie
Sărbătorind Ziua Internațională a femeii: Mesajul Ambasadei SUA

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.