Astronauții NASA ating un nou reper pe Stația Spațială Internațională

Astronauții NASA, Butch Wilmore și Suni Williams, au ajuns cu bine pe Stația Spațială Internațională (ISS) după o călătorie istorică la bordul navei spațiale Boeing Starliner.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Sursă fotografie: NASA/Joel Kowsky

Această misiune marchează un moment semnificativ în programul „Comercial Crew” al NASA, care urmărește să asigure transportul sigur, fiabil și eficient al echipajelor către ISS.

Wilmore și Williams vor petrece aproximativ o săptămână pe stația spațială pentru a testa Starliner și subsistemele sale. Aceste teste sunt esențiale pentru ca NASA să poată certifica nava spațială pentru misiuni regulate de rotație către laboratorul orbital. Testele vor contribui la îmbunătățirea tehnologiilor și procedurilor de zbor spațial, asigurând astfel o eficiență sporită a misiunilor viitoare.

Programul „Comercial Crew” este vital pentru viitorul explorării spațiale, oferind NASA și partenerilor săi un mod cost-eficient de a transporta echipaje și materiale. Succesul acestei misiuni va permite mai mult timp pentru cercetare și experimente științifice pe ISS, aducând beneficii semnificative pentru știință și tehnologie.

Mulțumim Ambasadei SUA la București pentru această postare informativă.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri juridice

ASI USA Team

Ursi Polari
Ziua Internațională a Ursului Polar: Sărbătorind și Conservând Natura!

Theo P.

Nadia Comăneci New York 1976 - ambasada SUA
Nadia Comăneci: Fotografie unică din Madison Square Garden

Theo P.

ambasada SUA
Ambasada SUA, noi vești bune pentru români despre Visa Waiver

Theo P.

womenmonthFBI
FBI celebrează Luna Istoriei Femeilor: Recunoașterea contribuției femeilor în cadrul agenției pentru justiție

Theo P.

usembassy8martie
Sărbătorind Ziua Internațională a femeii: Mesajul Ambasadei SUA

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.