ASI/FBI: Recompensă de până la 75.000 de dolari pentru informații privind cazul a trei femei ucise în Lumberton, Carolina de Nord

Biroul Federal de Investigații (FBI) a anunțat recent că oferă o recompensă de până la 75.000 de dolari pentru informații care să ducă la descoperirea și arestarea persoanelor responsabile pentru moartea a trei femei.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Sursă fotografie: FBI – FEDERAL BUREAU OF INVESTIGATION

Cadavrele acestora au fost găsite pe o rază de doar patru blocuri din Lumberton, Carolina de Nord, între aprilie și iunie 2017.

Cazul tragic a consternat comunitatea locală și a fost un punct central de investigație pentru autorități de la momentul descoperirii. Femeile, ale căror identități nu au fost dezvăluite public, au fost găsite moarte în circumstanțe îngrijorătoare, provocând o revărsare de emoții și cereri de justiție.

Recompensa considerabilă oferită de FBI subliniază seriozitatea și angajamentul autorităților în rezolvarea acestui caz. Informațiile furnizate pot fi cruciale în aducerea celor responsabili în fața justiției și în asigurarea că familiile și prietenii victimelor obțin răspunsurile și consolarea de care au nevoie.

Oricine deține informații, indiferent cât de mici, este încurajat să contacteze autoritățile și să contribuie la eforturile de investigație. Pentru cei care doresc să ofere informații, anonimatul este garantat și nu vor fi întreprinse acțiuni împotriva lor.

Articolul este publicat în secțiunea noastră „News USA” pentru a informa publicul despre acest caz și pentru a solicita sprijinul și cooperarea în identificarea și aducerea în fața justiției a persoanelor responsabile de aceste tragedii.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri juridice

ASI USA Team

Ursi Polari
Ziua Internațională a Ursului Polar: Sărbătorind și Conservând Natura!

Theo P.

Nadia Comăneci New York 1976 - ambasada SUA
Nadia Comăneci: Fotografie unică din Madison Square Garden

Theo P.

ambasada SUA
Ambasada SUA, noi vești bune pentru români despre Visa Waiver

Theo P.

womenmonthFBI
FBI celebrează Luna Istoriei Femeilor: Recunoașterea contribuției femeilor în cadrul agenției pentru justiție

Theo P.

usembassy8martie
Sărbătorind Ziua Internațională a femeii: Mesajul Ambasadei SUA

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.