ASI/FBI: Recompensă de până la 15.000 de dolari pentru informații despre uciderea lui De’annzello McDonald

FBI a anunțat recent pe rețelele de socializare că oferă o recompensă de până la 15.000 de dolari pentru informații care pot duce la arestarea și condamnarea persoanelor responsabile pentru uciderea lui De’annzello McDonald.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
DE'ANNZELLO MCDONALD

Sursă fotografie: FBI – FEDERAL BUREAU OF INVESTIGATION

Tragicul eveniment a avut loc pe 11 iunie 2020, în Portland, Oregon. În dimineața respectivă, în jurul orei 12:35 a.m., poliția din Portland a fost alertată cu privire la sunete de focuri de armă în zona NE 162nd Avenue. La sosire, ofițerii l-au găsit pe McDonald, în vârstă de 28 de ani, decedat. Imaginile de pe camerele de supraveghere arată că McDonald se afla în compania a doi bărbați urcând niște scări, când un alt bărbat s-a apropiat în fugă, a făcut o mișcare rapidă și apoi a fugit, ținând ceva în mâna dreaptă.

Potrivit informațiilor colectate de investigatori, suspectul este un tânăr de culoare, în jurul vârstei de 20 de ani, cu o înălțime de până la 1,80 metri, cu o constituție subțire și posibil cu părul împletit. Era îmbrăcat cu o jachetă ușoară, multicoloră, pantaloni de culoare închisă și o pălărie deschisă la culoare, și a fost observat urcând într-un sedan Ford Crown Victoria de culoare albastră sau gri.

Dacă aveți informații legate de acest caz, FBI vă încurajează să contactați biroul lor local, cea mai apropiată ambasadă sau consulat american, sau să trimiteți informații anonime online la adresa tips.fbi.gov. Biroul FBI din Portland gestionează acest caz.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri juridice

ASI USA Team

Ursi Polari
Ziua Internațională a Ursului Polar: Sărbătorind și Conservând Natura!

Theo P.

Nadia Comăneci New York 1976 - ambasada SUA
Nadia Comăneci: Fotografie unică din Madison Square Garden

Theo P.

ambasada SUA
Ambasada SUA, noi vești bune pentru români despre Visa Waiver

Theo P.

womenmonthFBI
FBI celebrează Luna Istoriei Femeilor: Recunoașterea contribuției femeilor în cadrul agenției pentru justiție

Theo P.

usembassy8martie
Sărbătorind Ziua Internațională a femeii: Mesajul Ambasadei SUA

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.