ASI/FBI: Recompensă de până la 10.000 USD pentru informații despre atacul armat din Ellis Square, Savannah

FBI oferă o recompensă de până la 10.000 de dolari pentru informații care duc la arestarea suspectului/suspecților responsabili pentru atacul armat din Ellis Square, Savannah, Georgia, pe 18 mai 2024.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Sursă fotografie: FBI – FEDERAL BUREAU OF INVESTIGATION

Incidentul, care a avut loc la ora 23:53, a rezultat în rănirea prin împușcare a zece persoane și a încă unei persoane rănite de cioburi de sticlă.

Biroul FBI din Atlanta solicită ajutorul publicului pentru identificarea făptașilor. A fost creată o platformă digitală pentru încărcarea materialelor media legate de incident, cum ar fi videoclipuri de pe telefoanele mobile, la adresa: https://www.fbi.gov/ellissquare-shooting.

Oricine are informații despre acest caz este rugat să contacteze FBI la numărul gratuit 1-800-CALL-FBI (1-800-225-5324) sau Departamentul de Poliție din Savannah la (912) 525-3124. De asemenea, se pot trimite informații online la tips.fbi.gov.

Postăm aceste informații pentru a crește vizibilitatea acestui caz și a sprijini eforturile de identificare a suspecților. Dorim să contribuim la siguranța comunității noastre și să susținem justiția prin utilizarea platformei noastre pentru a disemina aceste informații importante.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri juridice

ASI USA Team

Ursi Polari
Ziua Internațională a Ursului Polar: Sărbătorind și Conservând Natura!

Theo P.

Nadia Comăneci New York 1976 - ambasada SUA
Nadia Comăneci: Fotografie unică din Madison Square Garden

Theo P.

ambasada SUA
Ambasada SUA, noi vești bune pentru români despre Visa Waiver

Theo P.

womenmonthFBI
FBI celebrează Luna Istoriei Femeilor: Recunoașterea contribuției femeilor în cadrul agenției pentru justiție

Theo P.

usembassy8martie
Sărbătorind Ziua Internațională a femeii: Mesajul Ambasadei SUA

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.