ASI/FBI: Recompensă de până la $10.000 pentru informații care duc la găsirea adolescentei Shelbie Lynn Dwyer

Biroul Federal de Investigații (FBI) a intensificat eforturile pentru a o găsi pe Shelbie Lynn Dwyer, o adolescentă de 17 ani din Des Moines, Washington.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Sursă fotografie: FBI – Federal Bureau of Investigation

Shelbie a fost văzută ultima dată în zona Guamuchil, Sinaloa, Mexic, în jurul datei de 29 martie 2023. Ea a părăsit Washington-ul voluntar pe 25 martie 2023 și a menținut contact sporadic cu familia sa până la sfârșitul lunii martie. FBI, în colaborare cu autoritățile locale, oferă o recompensă de până la $10.000 pentru informații care să conducă la recuperarea ei.

Dispariția lui Shelbie Lynn Dwyer scoate în evidență problema siguranței cetățenilor americani care călătoresc în străinătate, în special în regiunile cu rate ridicate de criminalitate. Procuratura din Sinaloa a indicat că Shelbie este considerată “în pericol” și “ar putea fi victima unei infracțiuni”. Acest caz se adaugă numărului tot mai mare de incidente similare implicând cetățeni americani în Mexic, ceea ce a generat îngrijorări semnificative cu privire la siguranța călătoriilor în regiune.

Shelbie are părul și ochii căprui, are o înălțime de 1,60 m și cântărește aproximativ 45 kg. Ea are tatuaje distinctive, inclusiv un trandafir pe mâna dreaptă și cuvântul “Blessed” pe antebrațul drept. Investigațiile au arătat că Shelbie a călătorit prin mai multe locații din Mexic, începând din Tijuana și trecând prin Guadalajara până în Culiacan, înainte de a ajunge în Guamuchil.

Un purtător de cuvânt al FBI a declarat: „Îndemnăm pe oricine are informații despre locul unde se află Shelbie să se prezinte. Siguranța ei este prioritatea noastră principală și lucrăm îndeaproape cu autoritățile mexicane pentru a o găsi și a o aduce acasă în siguranță.”

Pentru mai multe informații sau pentru a oferi un pont, vizitați site-ul oficial al FBI

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri juridice

ASI USA Team

Ursi Polari
Ziua Internațională a Ursului Polar: Sărbătorind și Conservând Natura!

Theo P.

Nadia Comăneci New York 1976 - ambasada SUA
Nadia Comăneci: Fotografie unică din Madison Square Garden

Theo P.

ambasada SUA
Ambasada SUA, noi vești bune pentru români despre Visa Waiver

Theo P.

womenmonthFBI
FBI celebrează Luna Istoriei Femeilor: Recunoașterea contribuției femeilor în cadrul agenției pentru justiție

Theo P.

usembassy8martie
Sărbătorind Ziua Internațională a femeii: Mesajul Ambasadei SUA

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.