ASI/FBI: Recompensă de până la 10.000$ pentru identificarea agresorului din autobuzul din St. Louis

Dorim să atragem atenția publicului asupra unui incident grav petrecut în data de 13 aprilie 2023 în St. Louis, Missouri. Un individ necunoscut a atacat violent o victimă transgender într-un autobuz din cartierul Dutchtown.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
fbi seeking information

Sursă fotografie: FBI – FEDERAL BUREAU OF INVESTIGATION 

Ne dorim să creștem vizibilitatea acestui anunț al FBI, care oferă o recompensă de până la 10.000 de dolari pentru informații care să ducă la identificarea și arestarea agresorului.

Agresorul este descris ca fiind un bărbat, posibil în vârstă de aproximativ 30 de ani, cu o constituție medie. Purta un tricou neon galben și pantaloni kaki, având o cicatrice lungă pe antebrațul drept. De asemenea, FBI-ul a avertizat că individul este ÎNARMAT ȘI PERICULOS.

Agresiunea a avut loc în jurul orei 15:30, când individul necunoscut a urcat în autobuz la intersecția străzilor Chippewa și Grand Boulevard. După ce a început o discuție cu victima, individul s-a ridicat și a atacat-o cu brutalitate, amenințând-o cu o armă înainte de a părăsi autobuzul.

Suntem hotărâți să aducem justiție în acest caz și să asigurăm siguranța comunității. Orice informații despre acest incident sau despre agresor sunt extrem de importante și pot ajuta la prinderea acestuia. Vă rugăm să contactați autoritățile sau FBI cu orice informații relevante.

Articolul este publicat în secțiunea noastră „News USA” pentru a crește gradul de conștientizare și pentru a încuraja colaborarea publicului în aducerea în fața justiției a presupușilor infractori.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri juridice

ASI USA Team

Ursi Polari
Ziua Internațională a Ursului Polar: Sărbătorind și Conservând Natura!

Theo P.

Nadia Comăneci New York 1976 - ambasada SUA
Nadia Comăneci: Fotografie unică din Madison Square Garden

Theo P.

ambasada SUA
Ambasada SUA, noi vești bune pentru români despre Visa Waiver

Theo P.

womenmonthFBI
FBI celebrează Luna Istoriei Femeilor: Recunoașterea contribuției femeilor în cadrul agenției pentru justiție

Theo P.

usembassy8martie
Sărbătorind Ziua Internațională a femeii: Mesajul Ambasadei SUA

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.