ASI/FBI: Căutarea Continuă pentru Aaron Paul Victory

Victory, un evadat condamnat, căutat pentru posesie ilegală de armă și evadare din închisoare în Oklahoma

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
AAron Paul Victory

Sursă fotografie: FBI – FEDERAL BUREAU OF INVESTIGATION

FBI-ul a emis un avertisment cu privire la căutarea lui Aaron Paul Victory, un individ considerat periculos, căutat pentru evadare din închisoare și alte infracțiuni în Oklahoma. Potrivit anunțului, Victory a evadat din Închisoarea Județeană Choctaw din Hugo, Oklahoma, pe 7 august 2017.

Datele de naștere utilizate de Victory până în prezent sunt 28 ianuarie 1979, 28 iulie 1979 și 28 ianuarie 1969, dar nu se cunoaște exact care este data sa reală de naștere, este descris ca fiind un bărbat de înălțimea 185 și 193 de centimetri și cu o greutate între 89 și 91 de kilograme. El are părul șaten, ochii căprui și este de rasă albă. De asemenea, este remarcat pentru tatuajele sale, fiind împodobit cu acestea pe ambele brațe, spate, gambe, piciorul drept și umărul stâng. Are, de asemenea, cicatrici pe cap și pe obrazul drept.

Potrivit FBI-ului, Victory este un iubitor al naturii, capabil să supraviețuiască în terenuri sălbatice și accidentate.

Cautarea lui Aaron Paul Victory are la bază acuzații serioase, inclusiv prima infracțiune de grad burglary în comitatul Choctaw, Oklahoma, comisă pe 27 decembrie 2016, precum și posesia ilegală de armă și muniție. De asemenea, pe 7 august 2017, Victory ar fi evadat din închisoare, fapt care a condus la emiterea unui mandat federal de arestare în Districul de Est al Oklahoma, Muskogee, Oklahoma.

FBI-ul a avertizat că Aaron Paul Victory trebuie considerat ARMAT ȘI PERICULOS și există un risc de evadare. Orice informație cu privire la această persoană ar trebui raportată la biroul local al FBI-ului sau la cea mai apropiată Ambasadă sau Consulat American.

Articolul este publicat pentru a informa publicul cu privire la pericolul pe care îl reprezintă Victory și pentru a încuraja colaborarea în aducerea acestuia în fața justiției.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri juridice

ASI USA Team

Ursi Polari
Ziua Internațională a Ursului Polar: Sărbătorind și Conservând Natura!

Theo P.

Nadia Comăneci New York 1976 - ambasada SUA
Nadia Comăneci: Fotografie unică din Madison Square Garden

Theo P.

ambasada SUA
Ambasada SUA, noi vești bune pentru români despre Visa Waiver

Theo P.

womenmonthFBI
FBI celebrează Luna Istoriei Femeilor: Recunoașterea contribuției femeilor în cadrul agenției pentru justiție

Theo P.

usembassy8martie
Sărbătorind Ziua Internațională a femeii: Mesajul Ambasadei SUA

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.