Ambasadoarea SUA în România, Kathleen Kavalec, în vizită la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu

Ambasada SUA în România a transmis astăzi informații despre vizita ambasadoarei Kathleen Kavalec la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
kathleen kavalec

Sursă fotografie: U.S. Army 22nd Mobile Public Affairs Detachment

Vizita acesteia subliniază importanța cooperării dintre Statele Unite și România în domeniul securității regionale și activitatea dedicată securității colective desfășurată de personalul militar american și român.

Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu este o locație strategică ce găzduiește cea mai mare prezență militară americană din România. 

Acest eveniment reiterează și consolidează parteneriatul bilateral dintre România și Statele Unite în cadrul NATO, subliniind determinarea ambelor părți de a promova stabilitatea și securitatea în regiune. Vizita ambasadoarei Kavalec reflectă angajamentul continuu pentru consolidarea legăturilor și sprijinul acordat de SUA inițiativelor de securitate ale României.

Mulțumim Ambasadei SUA în România pentru informarea despre acest eveniment și pentru sprijinul lor în consolidarea relațiilor dintre cele două țări.

 

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri juridice

ASI USA Team

Ursi Polari
Ziua Internațională a Ursului Polar: Sărbătorind și Conservând Natura!

Theo P.

Nadia Comăneci New York 1976 - ambasada SUA
Nadia Comăneci: Fotografie unică din Madison Square Garden

Theo P.

ambasada SUA
Ambasada SUA, noi vești bune pentru români despre Visa Waiver

Theo P.

womenmonthFBI
FBI celebrează Luna Istoriei Femeilor: Recunoașterea contribuției femeilor în cadrul agenției pentru justiție

Theo P.

usembassy8martie
Sărbătorind Ziua Internațională a femeii: Mesajul Ambasadei SUA

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.