Alianță pentru securitate regională: Vizita lui James O’Brien în România

Ambasada SUA din București a anunțat ieri, prin intermediul rețelelor de socializare, vizita lui James O’Brien în România, adjunctul Secretarului de Stat pentru Afaceri Europene și Eurasiatice din cadrul Departamentului de Stat al SUA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Sursă fotografie: Ministerul Apărării Naționale

Într-o declarație, O’Brien a subliniat relația de lungă durată dintre România și Statele Unite, numind țara noastră „un aliat cheie al Statelor Unite de mult timp”.

Vizita sa a inclus discuții cu ministrul apărării Angel Tîlvăr și ambasadoarea Kathleen Kavalec, unde s-a reiterat angajamentul ambelor țări pentru securitatea regională. De asemenea, O’Brien a purtat conversații importante cu alți oficiali români și cu reprezentanți ai mass-media locală și internațională.

Evenimentul a evidențiat preocuparea comună pentru promovarea stabilității și securității în regiune și a subliniat importanța cooperării strânse dintre România și SUA în aceste domenii. Această vizită reprezintă un pas înainte în consolidarea parteneriatului și a dialogului între cele două țări, care sunt dedicate menținerii securității și stabilității regionale într-un mediu geopolitic complex.

Mulțumim Ambasadei SUA din București pentru informarea despre vizita lui James O’Brien și pentru sprijinul lor în consolidarea relațiilor dintre România și Statele Unite.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri juridice

ASI USA Team

Ursi Polari
Ziua Internațională a Ursului Polar: Sărbătorind și Conservând Natura!

Theo P.

Nadia Comăneci New York 1976 - ambasada SUA
Nadia Comăneci: Fotografie unică din Madison Square Garden

Theo P.

ambasada SUA
Ambasada SUA, noi vești bune pentru români despre Visa Waiver

Theo P.

womenmonthFBI
FBI celebrează Luna Istoriei Femeilor: Recunoașterea contribuției femeilor în cadrul agenției pentru justiție

Theo P.

usembassy8martie
Sărbătorind Ziua Internațională a femeii: Mesajul Ambasadei SUA

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.