Mai mulți producători români s-au unit într-o expoziție inedită, sub umbrela Romanian Design Week: Portrait of an ARTIST, la showroomul ICONIST

Romanian Design Week este unul dintre cele mai mari și cunoscute evenimente din România care aduce în prim-plan designul, arhitectura, creativitatea și inovația sub toate formele ei.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Peste 30.000 de vizitatori participă, anual, la programul Romanian Design Week, iar evenimentele sunt găzduite de mai multe showroomuri și galerii de artă – toate unite sub o umbrelă creativă.

Anul acesta, cei de la Iconist – showroomul de mobilă situat într-o casă interbelică din centru capitalei – organizează, pe 28 mai, de la 18:00, Portrait of an ARTIST: „Noi, cei de la ICONIST, suntem recunoscători și bucuroși să facem parte din traseul “Romanian Design Week” și să vă invităm la evenimentul nostru: “Portrait of an Artist” în care vom explora, împreună, emoțiile chipurilor umane, emoția creației”, au declarat arhitecții Raluca și Mihai Pavel.  

În cadrul showroomului, iubitorii de artă pot vedea produsele celor de la Iconist, dar și creații semnate de mai mulți producători români: Fabrica de profile, House of VLAdiLA, Vali Bărbulescu, Greenmood, Stela Ciciu și George Soare. Fiecare a reușit, prin dedicare și profesionalism, să facă din pasiunea sa o adevărată artă.

Pentru cei care vor să vadă creațiile tuturor ariștilor implicați, expoziția va fi deschisă de luni (27.05) până vineri (31.05), între orele 09:00 – 18:00 și în weekend (01.05-02.05), între orele 10:00 – 16:00.

Evenimentul Portrait of an ARTIST va avea loc marți, 28 mai, de la 18:00, la Iconist: Str. Sfintii Voievozi 60, iar toți cei care vor trece pragul showroomului se vor bucura de o atmosferă gândită special pentru ei și vor avea parte de o experiență inedită.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri interne

Theo P.

Candidații iluzioniști

Theo P.

Haideți să dăm niște note candidaților la Primăria București

Theo P.

romania-statele-unite-stegulete
E Lege: Schimb de Informații cu Departamentul pentru Securitate al SUA!

Theo P.

sanimed-microscop-cover
Inovație medicală românească: matrici biopolimerice cu lactoferină pentru vindecare rapidă

Theo P.

ASF
Sondaj CIRA: ASF, vinovată în ochii cetăţenilor pentru dezastrul din asigurările RCA

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.