VINE! MAREA EPURARE POLITICĂ la MAE!

Uite că, dacă mai tot personalul Ministerului Afacerilor Externe a răsuflat ușurat după apusul ultimei ”epoci Auresciene”, ei bine… s-au înșelat amarnic!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
dosare-instanta

Din păcate pentru țară și pentru adevărații diplomați de carieră, o nouă ”epocă Odobesciană” a preluat ștafeta rușinii și a exemplului slugărniciei perfecte de care a dat dovadă acest veritabil ”idiot util”! Unul care a fost protagonistul multor întâmplări hilare și grotești în același timp. Dacă este să ne gândim doar la tendințele emanate de către acești doi miniștri, gândul fiecărui om zdravăn la cap călătorește cu viteza luminii către o anumită perioadă din istorie denumită uneori și ca ”EJOVȘCINA” sau ”Era Ejov”.

Cea în care campaniile erau duse la îndeplinire în conformitate absolută cu liniile trasate la ordinele directe de către Biroul Politic condus de chiar cel mai mare ”rău” al planetei. Cel de la care și pornise zicala imperativă ”Davai ceas, davai palton”…

Similitudinea acțiunilor de tip bolșevic se regăsesc scandalos, dar fără putință de tăgadă, prin chiar vocea reprezentantului Direcției Juridice, Legalitate și Contencios, Radu Avram.

Director al DJLC care este mandatat prin ordinul celor doi miniștri să reprezinte Ministerul Afacerilor Externe în Justiție. În cadrul unui proces aflat pe rolul Curții de Apel București și care are drept obiect revocarea unei persoane dintr-o anume funcție, Radu Avram, în apărarea MAE, susține cu subiect și predicat că revocările din minister se fac la ordin politic!!!

Confirmând, prin pledoaria sa din fața judecătorilor CAB, că, fie și dacă nu ești membru al unui partid politic, tot vei fi concediat, revocat, strict pentru că așa vrea partidul care vine la putere!

Și uite cum, la trei decenii și jumătate de la Revoluție, Ministerul Afacerilor Externe revocă angajații pe motive politice! Știu, pare incredibil, dar VINE și dovada ”marii epurări politice” de la MAE! Și poate barem astfel vom reuși să o scoatem și pe Luminița Odobescu din ”păguboasa” stare de ”silenzio stampa” în care a intrat!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri externe

Cezar Cătălin MARIN

RISE Project denunță presiunile DIICOT asupra jurnaliștilor de investigație

Cezar Cătălin MARIN

Știa Kovesi ce face MÂNA ei DREAPTĂ?!

Cezar Cătălin MARIN

HOPA! Procurorul Bulancea s-a făcut samsar de BMW!

Cezar Cătălin MARIN

Le miroase gura a Salam de Sibiu de pe Zăgazului

Cezar Cătălin MARIN

FBI: Tentativă de asasinat și act de terorism intern

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.