Vezi că te prinde MILIȚIA din urmă!

Dacă ambele scrisori emise de către CNSAS în anii 2012 și 2017 din care reieșea că actualul primar al Capitalei, Nicușor Dan, nu a colaborat cu Securitatea ceaușistă au fost emise ca urmare a căutărilor Direcției de Investigații din cadrul CNSAS de către Nagâț Germina Ana, cunoscută la nivelul Cabinetului generalului Nuță cu ”pseudonimul” Iulia?

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
Nicușor Dan

Chestiunea pare deja tranșată, așa cum a fost tutelată în tactica dezinformării de către cei mai buni specialiști din IGM chiar în dezinformare, încă din studenție. Mai ales că nu trebuie uitat că un număr mare de informatori au fost racolați și de IGM, ”pour le connoisseur”…

Așa cum și în cazul lui ”PETROV”, ”Iulia fă-te că muncești” să treacă vreo 10 ani până găsești și după aruncăm cartoful fierbinte în mâna Justiției… Și CNSAS se spală pe mâini ca Pilat din Pont.

Să sperăm că în cazul ”turnătorului” Nicușor Dan zis ”ISOSCEL”, chestiunea cu ”prăduielile” făcute de el la… 18 ani!

”Iulia” știe de ce 18! Și uite cum nu va trena încă 4 ani, timp în care Nicușor Dan va continua să ne mulțumească că îl vom vota că nu a făcut mai nimic și poate îi vine și apetitul de președinte ”TURNĂTOR” neomarxist fost USR-ist ca și ”Iulia”…

”Iulia”, dacă tot ai defectat la USR de la…, poate îți dăm un refresh!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri externe

Cezar Cătălin MARIN

RISE Project denunță presiunile DIICOT asupra jurnaliștilor de investigație

Cezar Cătălin MARIN

Știa Kovesi ce face MÂNA ei DREAPTĂ?!

Cezar Cătălin MARIN

HOPA! Procurorul Bulancea s-a făcut samsar de BMW!

Cezar Cătălin MARIN

Le miroase gura a Salam de Sibiu de pe Zăgazului

Cezar Cătălin MARIN

FBI: Tentativă de asasinat și act de terorism intern

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.