UITE CE FACE SPIRTUL TRECUT PRIN PÂINE DIN ANALISTUL PRO – RUS!

Cum de le aranjează Dumnezeu atât de bine? Uite că nici nu se usucă bine cerneala pe articolul de dimineață, că iar mă trezii ”cu surpriza”!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
Liviu Alexa

Unul cu care am vorbit nici măcar nu mai țin minte câți ani în urmă își aduse aminte tocmai acum de ce discutasem într-un context care îmi scapă cu desăvârșire…

Cică ar avea dumnealui niscai înregistrări cu discuțiile noastre… O fi făcut oare parte din celebrul și tristul ”câmp tactic” al generalului Dumbravă…? Pentru că doar așa lucrurile par foarte clare!

Cum la fel de clar este că articolul meu de dimineață a deranjat pe cineva!

Desigur, de-a lungul anilor am discutat cu multă lume. Singurul lucru care s-ar apropia cât de cât cu ce înțeleg că ar încerca să mi se pună în cârcă (probabil, de același câmp tactic) s-ar lega de o discuție pe care am avut-o cu un domn care, se pare, avea și el problemele sale cu câmpul tactic. Deocamdată, nu îi dau numele. Dar nu voi ezita să o fac, dacă va fi neapărată nevoie!

Însă cu adevărat surprins ”fui” de informația că în spatele acestor ”zgomote fără fond” s-ar afla nimeni altul decât faimosul jurnalist Liviu Alexa. Desigur, toată lumea bună își aduce aminte de istoricul domniei sale… A făcut politică, a fost dat afară din politică și acum  încearcă pesemne să revină în prim planul actualității. Folosind însă metode a căror deontologie rămâne de demonstrat.

Și pentru a fi foarte clar și deschis cu cititorii noștri, iată un extras din înregistrările cu care Liviu Alexa ”bate Bucureștiul în lung și-n lat” de azi dimineață! În speranța – uite că deșartă! – că va face astfel rost de un ”peșcheș”, astfel încât să nu mai fie nevoit să revină la obiceiul favorit al domniei sale. Desigur, este vorba aici doar de cel de a servi un spirt trecut prin pâine…

Acum, înțelegem că spirtul, chiar și trecut prin pâine, tot și-a făcut efectul… Pentru că – ”ce a intrat în posesia noastră” – sunt niște fragmente disparate și care par a nu avea niciun sens…

Rămân uimit însă că în societatea românească se poate acționa atât de rapid. Pentru că nu mi-am închipuit niciodată că la 5 minute după ce a apărut în ASI articolul cu câmpul tactic din justiție, am avut parte de reacția descrisă mai sus!

În ceea ce privește ASI ROMÂNIA – SUA (da, site administrat de o companie americană!), rămânem la părerea exprimată inclusiv în articolul de dimineață, privind abordarea PRO – RUSĂ! Aaa, și le dorim succes în raporturile cu Ambasada Statelor Unite ale Americii la București…

”(…) îl declar un act de imixtiune în justiție, din partea unui fost oficial, care a făcut parte, ani de-a rândul, din tot ceea ce înseamnă Departamentul Juridic. Și cel care ținea legătura, era un fel de ofițer de legătură cu partea magistraților și a judecătorilor”- fragmentul de înregistrare pe care vor să îl ”detoneze” agenții de influență pro-ruși!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri externe

Cezar Cătălin MARIN

Elliott Harris: Unul dintre cei mai importanți oameni de la ONU

Cezar Cătălin MARIN

Banii din droguri, băgați în cartiere de lux din Nordul Capitalei!

Cezar Cătălin MARIN

Ei i-au REVOPSIT “TRECERILE de PIETONI” lui COLDEA!

Cezar Cătălin MARIN

Kövesi, la volanul lui Bode, cu BMW-ul direct în zidul EPPO!

Cezar Cătălin MARIN

Bătălia pentru Cotroceni, între ORDINE si HAOS!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.