ȘOC! ”NAȘUL SPS” I-A DAT AICI 10.000.000 EURO!

România a ajuns țara în care anumiți procurori se destăinuie… suspecților! Sau cel puțin așa susțin chiar cei cercetați de către ”procurorii pocăiți”!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Cel mai halucinant în acest sens fiind cazul parcă ”prea ca la țară”, la el la Singureni, a legendatului afacerist Sorin Paul Stănescu. Cel devenit miliardar din afaceri mai mult decât controversate, inclusiv cu statul chinez!

Sorin Paul Stănescu

Zis și ”NAȘUL SISTEMULUI”… ”NAȘUL SPS” fiind oricum cel care l-a nășit și la propriu pe fiul lui Liviu Dragnea și pe Bogdan Neidoni! Fără însă ca niciunul dintre finii acestuia să îl ajute în afaceri sau viceversa… Mai ales că ”NAȘUL SPS” nici nu avea nevoie… Că doar ca să vinzi săpun amestecat cu apă românilor în anumite pandemii chiar nu ai nevoie de relații. Îți trebuie doar un ”GERONIMO” – personajul chiar există, după cum îl vom identifica în curând! – și totul este rezolvat! Milioane și zeci de milioane încep să curgă ca soluțiile mai mult ”zoaie” pentru gripa aviară pe mașinile bieților români.

Cu adevărat curios este însă cum de reușește să le câștige încrederea magistraților! ”Cum” sau mai degrabă ”PE CÂT”!!! După cum singur se ”spovedește” chiar noul ”El Lider Maximo” de la Singureni! Inducând chiar idea că are ”la purtător” zeci de ”megabiți” cu înregistrări cu oameni politici de la toate partidele! Și inclusiv cu un fost șef de serviciu secret căruia i-ar fi dat un ”mic ȘPERȚ” de 10.000.000 euro, cash, prin intermediul unui fost jurnalist!

Analizând astfel toate ”activitățile”  NAȘULUI SPS de la SINGURENI, mai că îți vine să crezi că au fost perioade când fostul ”EH” și Coldea erau pistoale cu apă în comparație cu dânsul…

Astfel că rămâne de văzut ce anume are în ”hard”-urile de la Singureni! Sau în cele din Via delle Forbici nr. 42! La pădure sau la Firenze, sigur are el ceva ”NAȘUL” pe ”hard”-uri de se laudă atâta că are un ditamai fost șef de la SRI la degetul mic! Și la celelalte ba un procuror, ba un judecător…

Oricum, fotografia ”porții” și a ”soneriei” aferente prezentate astăzi nu face decât să fie prima piesă cu care DIVIZIA de INVESTIGAȚII EXTERNE a ASI – după o documentare de 21 de zile! – va reconstitui, pas cu pas, acest ”puzzle” al adevăratului stat paralel!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri externe

Cezar Cătălin MARIN

RISE Project denunță presiunile DIICOT asupra jurnaliștilor de investigație

Cezar Cătălin MARIN

Știa Kovesi ce face MÂNA ei DREAPTĂ?!

Cezar Cătălin MARIN

HOPA! Procurorul Bulancea s-a făcut samsar de BMW!

Cezar Cătălin MARIN

Le miroase gura a Salam de Sibiu de pe Zăgazului

Cezar Cătălin MARIN

FBI: Tentativă de asasinat și act de terorism intern

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.