S-a dat OK-ul pentru destructurarea GRUPULUI NEGRU

Scandalul generalilor Coldea și Dumbravă pare a fi semnalul de peste ocean pentru Curățenia Generală.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Planul are trei etape care se vor desfășura uluitor de repede:

1. Identificarea traseelor plicurilor galbene și a câmpului tactic din justiție care aveau ca și conținut sentințele pentru anumiți oameni de afaceri români incomozi.

2. Din sursele platformei analize strategice și informații, rezultă că în acest moment cel puțin 120 de oameni au elemente clare pentru noi denunțuri (probe și acte) împotriva generalilor și a Laurei Codruța Kovesi, precum și înregistrări cu anumiți magistrați “corupți”.

3. Se pare că există o listă cu oameni politici de la vârf, parlamentari, șefi de comisii, miniștri, secretari de stat, directori de agenții, ofițeri din DGIA, DIPI, judecători și procurori care au aderat la fărădelegile acțiunilor concertate de către Florian Coldea. DE REȚINUT CĂ CEI CARE REFUZAU OBEDIENȚA ERAU ȘANTAJATI ÎN BAZA CONȚINUTULUI MANDATELOR DE SIGURANȚĂ NAȚIONALĂ.

Lista va urma să fie făcută publică, având în conținut detalii despre modul de organizare al “MEMBRILOR” și subordonarea acestora în fața GRUPULUI NEGRU. O mare parte a magistraților fiind șantajați cu probleme personale de familie, orientare sexuală și alte detalii din arhiva SIPA! Vina nu aparține în totalitate generalilor Coldea și Dumbravă. Cei doi nu puteau crea acest mobil monstruos în interiorul statului fără subordonații Căpșună, Cocoru și alții.

To be continued…

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri externe

Cezar Cătălin MARIN

Elliott Harris: Unul dintre cei mai importanți oameni de la ONU

Cezar Cătălin MARIN

Banii din droguri, băgați în cartiere de lux din Nordul Capitalei!

Cezar Cătălin MARIN

Ei i-au REVOPSIT “TRECERILE de PIETONI” lui COLDEA!

Cezar Cătălin MARIN

Kövesi, la volanul lui Bode, cu BMW-ul direct în zidul EPPO!

Cezar Cătălin MARIN

Bătălia pentru Cotroceni, între ORDINE si HAOS!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.