REȚEAUA CYBERCRIME ”SPARTĂ” de ASI-USA!

Poate BOGEYMAN nu există… Dar câteva nume ale unor escroci, ca și rețeaua construită de aceștia în țări precum Australia, Austria, Elveția, Germania sau Ucraina vor da fiori reci pe șira spinării pentru mii de investitori.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
Hacker stealing dollars from bank

Capii acestor rețele, nu de FIN TECH sau FOREX, ci de fapt a unei întregi grupări de crimă organizată care au operat și operează încă în statele Uniunii Europene și nu numai vor fi demascați! Mult mai curând decât se așteaptă! La fel cum vom dezvălui și modalitățile lor de a escroca! Echipa Analize Strategice și Informații ASI – Divizia din Statele Unite ale Americii lucrând perseverent pentru a pune analitic, cap la cap, informațiile care vă vor fi oferite public, în mod cât se poate de transparent, cititorilor ASI. Și implicit structurilor interesate…

În acest moment avem deja o listă cu peste 1.300 de investitori păgubiți pe care o vom disemina prin intemediul ASI. Și care va putea ajuta cu siguranță și sistemele judiciare din Statele Unite ale Americii, acolo unde sunt deja deschise vaste anchete.

Navigăm în continuare în acest labirint CIBERNETIC al escrocheriilor financiare care, indiferent de măiestria infractorilor, uite că tot lasă urme…

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri externe

Cezar Cătălin MARIN

RISE Project denunță presiunile DIICOT asupra jurnaliștilor de investigație

Cezar Cătălin MARIN

Știa Kovesi ce face MÂNA ei DREAPTĂ?!

Cezar Cătălin MARIN

HOPA! Procurorul Bulancea s-a făcut samsar de BMW!

Cezar Cătălin MARIN

Le miroase gura a Salam de Sibiu de pe Zăgazului

Cezar Cătălin MARIN

FBI: Tentativă de asasinat și act de terorism intern

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.