Pericol pentru sănătatea consumatorilor din toate restaurantele al căror patron este Paul Nicolau, AKA PESCOBAR?
Aveți șansa să mâncați la PESCOBAR și să vă tratați la urgență. Cam așa iese din cele constatate de ANPC cu ocazia unui control într-una din locațiile lu’ PESCOBAR.
Operatorul economic comercializează atât produse alterate, cât și produse cu perioada de valabilitate depășită, produse care sunt în mod evident vătămătoare consumatorilor. Conform Raportului de expertizare seria B nr. 029703/25.09.2023, în urma studierii rezultatelor înscrise în Raportul de încercări seria B nr. 029702/25.09.2023, a rezultat că proba analizată (n.r. apa potabilă prelevată de la chiuveta din bucătărie) nu corespunde prevederilor O.G. nr. 7/2023 privind calitatea apei destinate consumului uman, la parametrul bacterii coliforme, ufc/100ml: prevăzut: 0 și determinat: 224 ufc/100ml.
De asemenea, conform Raportului de expertizare seria B nr. 029705/25.09.2023, în urma studierii rezultatelor înscrise în Raportul de încercări seria B nr. 029704/25.09.2023, a rezultat că proba analizată (n.r. apa potabilă prelevată de la chiuveta din bar) nu corespunde prevederilor O.G. nr. 7/2023 privind calitatea apei destinate consumului uman, la parametrul bacterii coliforme, ufc/100ml: prevăzut: 0 și determinat: 1 ufc/100ml.
ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.
Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.