PÂRÂCIOSUL DE SERVICIU

Așa după cum v-am promis, continuăm dezvăluirile despre adevărații ”gropari” ai politicii externe a României.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
Bogdan Aurescu

”Pas cu pas” pe urmele drumului deloc anevoios al carierei studentului ”PÂRÂCIOS” care și-a prăduit colegii de liceu și nu numai ofițerului superior al unei unități de elită din cadrul Ministerului de Interne încă din anul 1990.

Și care apoi a absolvit studiile la Universitatea ” Spiru Haret”, fosta Fundație ”România de Mâine”. Numai că, din cauza scandalului neacreditărilor anumitor universități particulare din perioada respectivă, toți studenții care au absolvit studiile în respectivele universități particulare și-au dat examenul de diplomă la Universitatea București.

Doar că ”micul – mare pârâcios” a omis în mod vădit intenționat să scrie adevărul în pomposul său CV.

Și uite cum, din ”cărător de geantă” al unui ilustru ministru de Externe, a reușit să intre în MAE și să ocupe diferite poziții în ierarhia ”onor” Ministerului Afacerilor Externe. Și, paradoxal, să fie numit chiar de două ori ministru de Externe! Pe perioada celor două mandate afirmându-se prin a face… nimic. Performând astfel mai mult chiar decât cel care l-a numit pentru al doilea mandat!

Activitatea primordială fiind cea de lobby pentru președintele Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu. Cel care, la rândul său, pare că beneficiază de un mandat SINE DIE.

După cum o indică și următorul comunicat de presă: ”Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu a avut miercuri, 7 iunie 2023, o întrevedere cu secretarul general al Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), Mathias Cormann, cu prilejul participării la reuniunea Conferinței Ministeriale a OCDE ( MCM OCDE), desfășurată la sediul Organizației din Paris, în perioada 7 – 8 iunie 2023. Aceasta este a doua reuniune la nivel ministerial a Consiliului OCDE la care România participă în calitate de stat candidat, după decizia de acordare a acestui statut, luată de Consiliul OCDE la 25 ianuarie 2022.”

Numai că surse convergente ne-au relatat că în cadrul discuțiilor purtate cu secretarul general al OECD, Mathias Cormann, ”pârâciosul” Aurescu a ținut să sublinieze ”pericolul” pe care îl reprezintă… premierul Marcel Ciolacu pentru statul de drept! Acesta fiind ”pictat” chiar mai periculos decât Liviu Dragnea! Și, în cele din urmă, la fel de periculos fiind catalogat chiar și Partidul Național Liberal, deoarece vrea să modifice legea cu privire la modalitățile de numire și perioada mandatului președintelui Consiliului Concurenței!

În articolul următor vom continua seria dezvăluirilor legate de ”eforturile” depuse de Bogdan Aurescu pentru aderarea României la Spațiul Schengen! Ca și despre încălcările legii făcute în perioada ultimului mandat…

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri externe

Cezar Cătălin MARIN

Elliott Harris: Unul dintre cei mai importanți oameni de la ONU

Cezar Cătălin MARIN

Banii din droguri, băgați în cartiere de lux din Nordul Capitalei!

Cezar Cătălin MARIN

Ei i-au REVOPSIT “TRECERILE de PIETONI” lui COLDEA!

Cezar Cătălin MARIN

Kövesi, la volanul lui Bode, cu BMW-ul direct în zidul EPPO!

Cezar Cătălin MARIN

Bătălia pentru Cotroceni, între ORDINE si HAOS!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.