Fariseism sau politică externă coerentă…?

La mai bine de trei decenii de la căderea comunismului, politica externă a României a trebuit să se reformeze, am putea spune, în totalitate.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
Ministerul Afacerilor Externe

Lucru care de altfel s-a și întâmplat. Numai că în politica pașilor mărunți, cel puțin până la un moment dat. Atunci când toate regulile au devenit de fapt cutume impuse de diverși politruci, așa – ziși diplomați…

În fapt născuți în zorii zilelor de ianuarie 1990, cu apartenențe politice diferite și, ”paradoxal”, foști purtători de carnet de membru PCR. Dar mai ales informatori ai DSS, agenți de conjunctură și tot așa…

Din toată această pleiadă a primei emanații a unei structuri politice de după decembrie 1989 este foarte adevărat că au existat și încă mai sunt diplomați de carieră. Ca și economiști de mare rang și oameni din mediile academice ale statului român.

Voi da în acest sens câteva exemple, desigur dintre cele pozitive… Adrian Năstase, Teodor Meleșcanu, Adrian Severin, Mircea Geoană, Lazăr Comănescu sau Cristian Diaconescu.

Cu privire însă la IDIOȚII UTILI care, din păcate, nici măcar aceștia nu știu de ce s-au perindat pe la conducerea Ministerului Afacerilor Externe, VOM REVENI în următorul număr cu dezvăluiri credibile, pentru alții ”incredibile”…

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri externe

Cezar Cătălin MARIN

RISE Project denunță presiunile DIICOT asupra jurnaliștilor de investigație

Cezar Cătălin MARIN

Știa Kovesi ce face MÂNA ei DREAPTĂ?!

Cezar Cătălin MARIN

HOPA! Procurorul Bulancea s-a făcut samsar de BMW!

Cezar Cătălin MARIN

Le miroase gura a Salam de Sibiu de pe Zăgazului

Cezar Cătălin MARIN

FBI: Tentativă de asasinat și act de terorism intern

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.