Ei i-au REVOPSIT “TRECERILE de PIETONI” lui COLDEA!

Sunt deja câteva luni de zile de când Generalul(r) Florian Coldea, fostul director adjunct al SRI, a ajuns să fie pe buzele oricărui român.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Ne putem trezi că va fi introdus și în manualul de istorie pentru clasele I-IV. Cine știe, poate apa caldă și mersul pe jos au fost inventate tot de FC.

Este greu de crezut, dar nu imposibil, ca un fost șef operativ al celui mai important serviciu de informații al statului să fie atât de naiv încât să intre în cârdășie cu traficanți de droguri și prostituate.

Cu privire la alte combinații care au ca latură intervențiile în aparatul de justiție, se poate spune că ar exista suspiciuni rezonabile. Pe acest palier, lucrurile erau în derapaj nu doar pe timpul lui Coldea & Dumbrava. Ar trebui să readucem în mentalul cititorilor și alte nume grele care se ocupau tot de câmpuri tactice:

1. CV

2. DI

3. RD

4. CG

5. CH

6. VS

7. CJ

8. CT

Lista celor care formau statul paralel este mult mai mare, având o halenă pur sovietică, și se pare că au revenit cu un punctaj foarte clar!

De reținut este că întotdeauna când s-au deschis anchete având protagoniști de mare rang, “trecerile de pietoni” au fost revopsite. Divizia de Investigații Externe a platformei Analize Strategice și Informații, parte integrantă a ASI GLOBAL USA LLC/Washington, Miami, Londra, a demarat o cercetare jurnalistică pentru a oferi cu exactitate informații verosimile, având suportul unor experți în materie de crimă organizată transnațională, în care Florian Coldea ar avea implicații de orice natură.

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri externe

Cezar Cătălin MARIN

RISE Project denunță presiunile DIICOT asupra jurnaliștilor de investigație

Cezar Cătălin MARIN

Știa Kovesi ce face MÂNA ei DREAPTĂ?!

Cezar Cătălin MARIN

HOPA! Procurorul Bulancea s-a făcut samsar de BMW!

Cezar Cătălin MARIN

Le miroase gura a Salam de Sibiu de pe Zăgazului

Cezar Cătălin MARIN

FBI: Tentativă de asasinat și act de terorism intern

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.