DIICOT SCRIE PE EL!

”Aproape 70 de percheziții comune DIICOT – DNA au loc marți dimineața în mai multe județe din țară”, conform unui comunicat al procurorilor DIICOT.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Cei din urmă susțin că au identificat un nou mod de operare în traficul cu migranți. Cel prin care aceștia ajungeau în state din Spațiul Schengen trecând prin România. Și cum securizarea frontierelor țării este condiția principală pentru aderarea României la Schengen iar traficul de migranți a fost motivul invocat de Austria pentru a bloca accesul țării noastre în Spațiul Schengen, operațiunea este mai mult decât binevenită.

Mai ales că, în urmă cu două luni, DIVIZIA de INVESTIGAȚII EXTERNE – parte integrantă a platformei de intelligence ANALIZE STRATEGICE și INFORMAȚII – dezvăluia prin articolele publicate de subsemnatul și ”Loviturile lui Tache” o parte din rezultatele investigațiilor care au drept ”target” destructurarea unor grupări de crimă transnațională (TOC). În dezvăluirile ASI am prezentat concret modalitățile prin care migranții pătrundeau pe teritoriul național.

Actorii principali ai acestei grupări care din păcate a funcționat – ȘI ÎNCĂ FUNCȚIONEAZĂ! – în cadrul ambasadelor României de la New Delhi și Bagdad au generat o stare de pericol la adresa întregii securități naționale.

Este astfel lesne de înțeles că respectivii migranți pătrundeau în țara noastră cu vize de intrare eliberate de ambasadele mai sus menționate.

Deci nu putem decât să SALUTĂM instituțiile statului român care au valorificat operativ informațiile ASI, în frunte cu echipele de procurori din cadrul DIICOT și polițiștii din toate structurile MAI implicate în această mega – operațiune fără precedent!

Rămâne însă de văzut care va fi punctul de vedere al Ministerului Afacerilor Externe în legătură cu personalul consular din cele două ambasade… Cât mai ales cu privire la cei doi ambasadori. În frunte cu Daniela Sezonov Țane, amabasadoarea României la New Delhi, acolo unde operează alături de ”LA FAMIGLIA” la propriu și la figurat! Dar mai ales să nu îl uităm pe fostul de la New Delhi și actualul de la Bagdad, RADU OCTAVIAN DOBRE!

Și uite cum este deja cert că unul dintre principalele motive pentru care România a ratat intrarea și terestră în Spațiul Schengen a fost valul de migranți din Nepal, Sri Lanka și Bangladesh depistați pe teritoriul Austriei, în mare parte migranți având vize de intrare în România. Astfel că, în încheiere, îi mulțumesc doamnei ministru Luminița Odobescu pentru zecile de ore în care transportatorii și românii de rând stau la granițe. Că de pierderile economice oricum nu o privește, că doar OALA DUMNEAI FIERBE…

ULTIMA ORĂ! Domnule inspector general LIVIU BUTE, totul OK? Că Vali Mitruș de la Caraș – Severin a cerut deja să semneze AVR-ul…

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri externe

Cezar Cătălin MARIN

Elliott Harris: Unul dintre cei mai importanți oameni de la ONU

Cezar Cătălin MARIN

Banii din droguri, băgați în cartiere de lux din Nordul Capitalei!

Cezar Cătălin MARIN

Ei i-au REVOPSIT “TRECERILE de PIETONI” lui COLDEA!

Cezar Cătălin MARIN

Kövesi, la volanul lui Bode, cu BMW-ul direct în zidul EPPO!

Cezar Cătălin MARIN

Bătălia pentru Cotroceni, între ORDINE si HAOS!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.