COLDEA! ZOLTAN PROSSZER A ”RĂCIT” ÎN AREST!

Din lista lungă a oamenilor politici, judecători și procurori, miniștri și secretari de stat, cât și a anumitor oameni de afaceri care erau pe răbojul lui Coldea încă din vremea în care acesta era șeful operativ al prestigiosului Serviciu Român de Informații, vom începe astăzi cu Zoltan Prosszer, patronul societății ROMCAB S.A. Târgu Mureș.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Începând cu anul 2019, societatea ROMCAB a încheiat mai multe contracte prin subsidiarele colosului financiar global, societatea americană The Carlyle Group.

Cea care gestionează active în valoare de 425 de miliarde de dolari în trei segmente de afaceri și deține 595 de vehicule de investiții la nivel global.

Pe scurt, Zoltan  Prosszer a dat o ”țeapă” financiară de 270.000.000 de dolari, echivalentul în materie primă și cupru. Fiind de altfel un ”expert” în materie de suveici financiare, acestuia nu i-a fost deloc greu să escrocheze firma americană.

Odată cu izbucnirea pandemiei, în anul 2020… Atunci când pentru unele societăți comerciale la nivel global a însemnat falimentarea afacerilor. Iar pentru alții precum Zoltan Prosszer a fost o piesă de rezistență a modalității de a își însuși cuprul în valoare de 270.000.000 euro. Marfă care de altfel era destinată pentru procesare, în conformitatea contractelor încheiate atât cu The Carlyle Group, cât și cu subsidiarele grupului.

Cu siguranță, toată această escrocherie nu ar fi putut fi făcută fără sprijinul adecvat. Pe de o parte politic, oferit în primul rând de protectorul acestuia, Călin Popescu Tăriceanu. Un prieten apropiat al lui Zoltan Prosszer și al fostului ministru de Finanțe, Daniel Chițoiu.

Dar și a anumitor cadre din palierul de conducere al SRI. Un aspect extrem de curios este acela legat de listarea la bursă a societății ROMCAB, cu toate că societatea respectivă se afla la momentul listării la Bursa de Valori București în faliment și cu diverse împrumuturi de milioane de dolari la diverse bănci, printre care și EXIMBANK.

DIVIZIA de INVESTIGAȚII EXTERNE, parte integrantă a platformei de intelligence româno – americane ANALIZE STRATEGICE și INFORMAȚII, subsidiară a societății ASI GLOBAL USA LLC a demarat investigația jurnalistică în cazul mega – țepei de 270.000.000 de dolari! Escrocherie care știrbește încrederea oamenilor de afaceri americani care își doresc să investească în România.

Astfel că, la sfârșitul săptămânii viitoare vom publica întreaga mapă a filajului economic din care fac parte societăți de transport (TIR-uri în leasing ale lui Zoltan Prosszer), oameni politici și oameni din sistem care l-au sprijinit nu numai în această ”țeapă” pe patron, dar și în multe alte afaceri dubioase derulate de către Zoltan Prosszer.

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri externe

Cezar Cătălin MARIN

RISE Project denunță presiunile DIICOT asupra jurnaliștilor de investigație

Cezar Cătălin MARIN

Știa Kovesi ce face MÂNA ei DREAPTĂ?!

Cezar Cătălin MARIN

HOPA! Procurorul Bulancea s-a făcut samsar de BMW!

Cezar Cătălin MARIN

Le miroase gura a Salam de Sibiu de pe Zăgazului

Cezar Cătălin MARIN

FBI: Tentativă de asasinat și act de terorism intern

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.