CINE I-A FORȚAT NOROCUL lui ABU LAIL AKRAM!

Abu Lail Akram este un cetățean iordanian foarte norocos. Pentru că nu oricui îi surâde norocul să intre în parteneriat cu prestigioasa companie HEITMAN LLC…

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Ce este drept, norocul se mai și forțează atunci când majoritatea clienților sunt băieții cu ochi albaștri. Cei care, în schimbul unor reduceri considerabile șterg cu buretele… Sau dau drumul ”la ventilator”, să dispară fumul din trecut al traficului cu tutun și altele!

Petra, Iordania

Astfel că, având în vedere toate știrile apărute despre legăturile pe care discretul Abu Lail Akram le-ar avea cu Florian Coldea – și, de ce nu, și cu actualul ambasador al României în Regatul Hașemit al Iordaniei, George Maior – DIVIZIA de INVESTIGAȚII EXTERNE, parte integrantă a platformei româno–americane de intelligence ASI, a demarat o amplă investigație. Una care pornește chiar din Iordania. Și precum binecunoscuta vorbă ”FOLLOW the MONEY”, vom merge cu ”ADEVĂRUL PÂNĂ LA CAPĂT”.

Încă de la începutul afacerilor iordanianului cu ochi albaștri și Formularul 5*5*5…

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri externe

Cezar Cătălin MARIN

RISE Project denunță presiunile DIICOT asupra jurnaliștilor de investigație

Cezar Cătălin MARIN

Știa Kovesi ce face MÂNA ei DREAPTĂ?!

Cezar Cătălin MARIN

HOPA! Procurorul Bulancea s-a făcut samsar de BMW!

Cezar Cătălin MARIN

Le miroase gura a Salam de Sibiu de pe Zăgazului

Cezar Cătălin MARIN

FBI: Tentativă de asasinat și act de terorism intern

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.