CHESTORUL BUTE, PRINS în OPERAȚIUNEA VILEAGU’, de 100 MILIOANE EURO!

Care sunt acțiunile României pentru a împiedica MIGRAȚIA COERCITIVĂ PROIECTATĂ? Răspunsul la această întrebare este dat de puzderia de ”cârlige diplomatice” a României din Asia de Sud.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
liviu-bute

Vezi Doamne! – ar respecta agenda acelui contingent de 100.000 de locuri de muncă pentru România! Și asta pentru că, în România sunt de fapt peste 500.000 de locuri de muncă, așa după cum raporta în anul 2023 chiar ANOFM. Cifrele acestor locuri de muncă sunt însă momente de bucurie maximă pentru ”FABRICA DE BANI DIN VIZE” eliberate de Ambasada României la New Dehli.

Așadar, dacă ar fi să ne luăm după ”gurile rele” și făcând un calcul matematic, 100.000 X 1.000 de euro ”per pașaport” cu viza pentru intrare în România rezultă un total de 100.000.000 de euro. Cam aceasta fiind ”suma rotundă” care se produce în cadrul Ambasadei României la New Delhi.

Iar totul se desfășoară ca în operațiunile CAMORREI… Nu se vede… Nu se aude… Nu se vorbește…

Dar uite că îi anunțăm deja pe toți BOIANGIII, ERADAL BOLAȚII și ACADEMICIENII FOTOGRAFI că ANALIZE STRATEGICE și INFORMAȚII a declanșat deja ”Operațiunea VILEAGU”!

Pe bună dreptate, ceea ce se întâmplă în Ambasada României la New Delhi este un GRUP INFRACȚIONAL ORGANIZAT, așa după cum reiese din cele 6 (șase) rapoarte trimise în Centrală și care au intrat în posesia noastră. Astfel că am intrat deja în faza de analizare a fluxului de informații – ca și acuratețea acestora – pentru a vă putea oferi ”ADEVĂRUL PÂNĂ LA CAPĂT”!

Tentaculele acestei ”Caracatițe” ajungând până în țară, la Inspectoratul General pentru Imigrări. Cel în fruntea căruia ÎNCĂ se află chestorul Liviu Bute! Un personaj extrem de interesant… Dar și bine documentat…

Așa că NU RATAȚI numărul următor! Cel care va conține calcule de 100.000 avize de muncă X 2.5000 de euro!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri externe

Cezar Cătălin MARIN

Elliott Harris: Unul dintre cei mai importanți oameni de la ONU

Cezar Cătălin MARIN

Banii din droguri, băgați în cartiere de lux din Nordul Capitalei!

Cezar Cătălin MARIN

Ei i-au REVOPSIT “TRECERILE de PIETONI” lui COLDEA!

Cezar Cătălin MARIN

Kövesi, la volanul lui Bode, cu BMW-ul direct în zidul EPPO!

Cezar Cătălin MARIN

Bătălia pentru Cotroceni, între ORDINE si HAOS!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.