CAMPANIA ASI: MAE SCHIMBĂ PRIMII DIRECTORI!

Seria dezvăluirilor cu privire la neregulile atât juridice, cât și administrative din cadrul Ministerului Afacerilor Externe va continua! Până când ne vom convinge că, urmare a campaniei de presă declanșată de Analize Strategice și Informații – ASI, toate aceste vădite nereguli vor fi îndreptate!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
Luminita-Odobescu

La fel cum deja s-a întâmplat în cazul Direcției de Resurse Umane din cadrul MAE. După dezvăluirile exclusive ale ASI, directoarea Florentina Mădălina Gheorghe fiind demisă! Este vorba despre de acum fosta directoare care era ”prinsă” și în halucinanta situație vădit ilegală de la Direcția Juridică, Legalitate și Contencios.

Direcție care – ATENȚIE! – ar trebui să aibă personal specializat! Și anume CONSILIERI JURIDICI! Ci nu consilieri diplomatici, având în vedere că Legea 269/2003, art. 49 prevede clar: ”Calitatea de membru al Corpului Diplomatic și Consular al României este incompatibilă cu ORICE altă funcție publică sau privată”. Desigur, cu excepția funcțiilor didactice din cadrul instituțiilor de învățământ universitar acreditate. Tocmai legea care este încălcată flagrant de către fostul ministru  Bogdan Aurescu. Acesta neavând nicio scuză, mai ales că are studii juridice în cadrul Universității ”Spiru Haret”, ci nu acolo unde a menționat, la Universitatea București. Dar și de către actualul ministru de Externe, Luminița Odobescu, prin semnarea unor ordine ILEGALE! Cele prin care le conferă unor membri ai conducerii DJLC – caz concret, Radu Avram – dreptul de a da avize de legalitate și să reprezinte ministerul în fața instanțelor de judecată.

Organizarea unor concursuri pentru ocuparea posturilor de consuli în mandatul ministrului cu două semnături și trei ștampile făcând deja subiectul unei anchete penale.

NU RATA! ”BUBUIE” Corpul de Control și Evaluare Diplomatică, Direcție aflată în directa subordine a ministrului Afacerilor Externe!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri externe

Cezar Cătălin MARIN

RISE Project denunță presiunile DIICOT asupra jurnaliștilor de investigație

Cezar Cătălin MARIN

Știa Kovesi ce face MÂNA ei DREAPTĂ?!

Cezar Cătălin MARIN

HOPA! Procurorul Bulancea s-a făcut samsar de BMW!

Cezar Cătălin MARIN

Le miroase gura a Salam de Sibiu de pe Zăgazului

Cezar Cătălin MARIN

FBI: Tentativă de asasinat și act de terorism intern

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.