AVEM ”LISTA NEAGRĂ” a FIRMELOR SCAM! DOCUMENTE CYBER CRIME UNIT – USA!

Unul dintre scopurile ASI GLOBAL USA, prin site-ul Analize Strategice și Informații – ASI este și acela de a preveni, prin informarea tuturor cetățenilor, cu privire la activitățile de escrocherii financiare. Cele care, în ultima vreme, au cunoscut o progresie îngrijorător de mare.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
lista neagra

În acest sens, în Boardul ASI GLOBAL USA, fondatorul site-ului Analize Strategice și Informații – ASI avem inclusiv colaboratori specialiști care au lucrat în Diviziile de Cyber Crime Unit din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Australia și Germania. Beneficiem astfel de o echipă ”monolit”, una care se ocupă cu analiza și sinteza informațiilor, pentru a putea oferi publicului larg informația veridică.

Rolul nostru fiind tocmai acela de a orienta obținerea adevăratei informații și de a o face utilă cititorilor în baza demersurilor analitice. Cele care oferă analize strategice și informații de o manieră argumentată. Pentru a preveni cetățenii care au intenția de a face investiții financiare pe platformele de FIN TECH și CRYPTO CURENCY!

Subliniem de la bun început că sunt și societăți în domeniul respectiv care activează și funcționează LICIT! Noi oferim însă publicului larg informațiile legate de acele firme care sunt SCAM!

Mai ales că escrocheriile financiare ale așa–ziselor companii în domeniul FIN TECH și CRYPTO CURENCY au ”reușit”, în perioada 2018 – 2024, să facă peste 2.800 de victime, cauzând prejudicii de câteva sute de milioane de euro, dintre care o mare parte din fondurile deturnate au fost în dolari americani.

Departamentul ASI de Analiză și Sinteză vă va pune la dispoziție, în numerele viitoare, date concrete despre firmele care au escrocat la nivel global, prin intermediul call–center-urilor care au funcționat și funcționează în țări precum Cipru, Australia, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia și Ucraina.

Desigur, companiile respective nu au făcut decât să scadă încrederea firmelor de FIN TECH și CRYPTO CURENCY! Și o fac în continuare!

Astfel că vom detalia modul de operare al acestor escroci financiari în numerele viitoare ale ASI, având la bază și punând la dispoziție documentele și chiar fotografiile capilor firmelor respective, care fac parte din țări precum Germania, Cipru și Israel!

NU RATAȚI dezvăluirile privind modalitățile și HĂRȚILE EXACTE ale FIRMELOR SCAM!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri externe

Cezar Cătălin MARIN

RISE Project denunță presiunile DIICOT asupra jurnaliștilor de investigație

Cezar Cătălin MARIN

Știa Kovesi ce face MÂNA ei DREAPTĂ?!

Cezar Cătălin MARIN

HOPA! Procurorul Bulancea s-a făcut samsar de BMW!

Cezar Cătălin MARIN

Le miroase gura a Salam de Sibiu de pe Zăgazului

Cezar Cătălin MARIN

FBI: Tentativă de asasinat și act de terorism intern

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.