AUDIO! PROCUROR DNA CĂZUT PE TEHNICĂ!

România, din păcate este amorfă, cu sau fără Florian Coldea&Dumitru Dumbravă. Și asta pentru că nu avem lideri.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Cei doi sunt produsele statului român. Oameni în care statul a investit sume exorbitante de-a lungul carierei acestora și pentru care procedurile și statutul instituției deveniseră o acoperire pentru crearea unei rețele în timp de 10 ani. Rețea care avea diferite scopuri și moduri de operare de tip mafiot. Creată și condusă de cerberul Coldea era formată din următoarele paliere:

Șapte din zece magistrați ai României (aici deocamdată vom oferi doar câteva exemple: Laura Codruța Kovesi, Marius Bulancea și un fost ministru de Externe care, printre altele, având în comun cariera fulminantă a cerberului Coldea).

În palierele ministeriale: secretari generali, secretari de stat, directori a câtorva agenții de interes național

Mass–media, un număr de peste 40 de oameni de presă

Protagonistul de astăzi și nu numai va fi Marius Bulancea, procurorul pupil al Laurei Codruța Kovesi și vom readuce în atenția dumneavoastră dosarul de corupție al numiților Narcisa Valentina Mirică aka Nancy Georgescu, Sorin Paul Stănescu, Doina Investment, dosar având ca obiect infracțiuni de corupție și spălare de bani, instrumentat de altfel de către respectivul procuror care a omis suma frumușică de 4.900.000 dolari în momentul în care a instituit sechestrul de 4.500.000 dolari. De reținut că din documentele bancare intrate în posesia procurorului de caz, transferurile respective depășesc cu peste 60% din suma măsurii asiguratorii instituită de către DNA. În numărul de astăzi vom atașa un fișier audio din care reiese fără de tăgadă că atât Sorin Paul Stănescu cât și procurorul Bulancea îngropaseră deja securea, dar Sorin Stănescu gură slobodă i-a dat în vileag mai pe toți la Bulancea.

 

Începutul unei investigații împotriva celor doi, și anume Florian Coldea ”tătuca” și unul dintre obedienții săi, generalul Dumitru Dumbravă, vor rămâne o pată neagră în istoria celui mai important serviciu secret al României.

Marea problemă a statului român este că acești doi generali au ieșit la pensie, având deja năravurile pentru care s-a demarat ancheta DNA din luna mai a.c. în cazul denunțătorului Cătălin Hideg.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri externe

Cezar Cătălin MARIN

RISE Project denunță presiunile DIICOT asupra jurnaliștilor de investigație

Cezar Cătălin MARIN

Știa Kovesi ce face MÂNA ei DREAPTĂ?!

Cezar Cătălin MARIN

HOPA! Procurorul Bulancea s-a făcut samsar de BMW!

Cezar Cătălin MARIN

Le miroase gura a Salam de Sibiu de pe Zăgazului

Cezar Cătălin MARIN

FBI: Tentativă de asasinat și act de terorism intern

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.