Au prăduit 850.000.000!

Așa cum am spus, mergem cu adevărul până la capăt și vom prezenta și lista lungă a procurorilor, judecătorilor și oamenilor politici care au servit gruparea Coldea & Company.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Ambițiile și corupția s-au ciocnit și au dat loc unor întregi serii de dezvăluiri în care, din păcate pentru stabilitatea statului român, în prim-plan se află prestigiul justiției și al intelligence-ului interior.

Toate aceste lucruri se întâmplă la un moment în care mai toate națiunile lucrează la maxim pentru stabilitatea statelor lor. Mai nou, în România, este un război interior, și asta pentru că, pe de o parte, poporul este lipsit de etică, cultură, patriotism, valori naționale și morale, iar pe de altă parte, aproape tot spectrul politic a contribuit la începutul disoluției statului.

Startul a fost furat încă din data de 21 decembrie 1989. Marea corupție s-a născut din momentul în care peste 850.000.000 de dolari au fost prăduiți și, pentru a se ascunde jaful, s-au început câteva comisii de anchetă prin anii ‘90, care mai de care mai rocambolești. Vom prezenta o parte din banii statului care au dispărut nu în neant, ci în buzunarele unor “necunoscuți”. Vom anexa documentele cu o parte din activele valutare ale României în decembrie 1989. Așa cum am spus, mergem cu adevărul până la capăt și vom prezenta și lista lungă a procurorilor, judecătorilor și oamenilor politici care au servit gruparea Coldea & Company.

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri externe

Cezar Cătălin MARIN

RISE Project denunță presiunile DIICOT asupra jurnaliștilor de investigație

Cezar Cătălin MARIN

Știa Kovesi ce face MÂNA ei DREAPTĂ?!

Cezar Cătălin MARIN

HOPA! Procurorul Bulancea s-a făcut samsar de BMW!

Cezar Cătălin MARIN

Le miroase gura a Salam de Sibiu de pe Zăgazului

Cezar Cătălin MARIN

FBI: Tentativă de asasinat și act de terorism intern

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.