ĂSTA DA ”BULAN”: ”MI-A ZIS BULANCEA”!

La cât de întortocheate se arată căile Justiției românești, chiar că aproape nu mai ai de ce să te miri că aceasta a ajuns în întregime o singură ”Dumbravă Minunată”!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Pe ”câmpurile tactice” fiind semănate dosare și recoltate pedepse sau achitări, în funcție de ”prețul corect” al unuia sau altuia, ”consigliere” din sistem sau de la marginea lui.

Însă deși nu credeam să ajung vreodată să îi dau dreptate chiar întemeietorului acestui stat ticăloșit, chiar că ”emigrăm în Congo” dacă ancheta recent deschisă după dezvăluirile ASI confirmă și restul informațiilor noastre. Pentru că veridicitatea înregistrărilor intrate în posesia noastră deja a fost confirmată, și încă de unii dintre cei mai ”destoinici” experți tehnici care au sprijinit campania DIVIZIEI de INVESTIGAȚII EXTERNE a ASI – SUA.

Exact acele înregistrări pe care, de câteva zile, le auzim din nou și din nou, alături de colegii DIVIZIEI INTERNE a ASI. Și unora, dar și altora fiindu-le greu să nu recunoască vocea ”NAȘULUI SISTEMULUI”, miliardarul de la Singureni, Sorin Paul Stănescu, repetând obsesiv că ”AȘA MI-A SPUS BULANCEA”! Cam despre orice subiect de discuție! Ceea ce presupune că relația dintre Sorin Paul Stănescu și acest Bulancea este cel puțin una ”băiețească”… Asta ca să nu spunem mai multe…

Acum, desigur că este strict treaba a doi bărbați maturi să discute unde vor, când vor și ce vor… Totuși, raportul contrainformativ definitivat chiar în aceste zile nu are cum să nu remarce strania coincidență că procurorul Marius Bulancea – chiar despre actualul law officer al Laurei Codruța Kovesi la EPPO este vorba! – avea în lucru, la momentul efectuării acestor înregistrări, un dosar care viza circuitul ilegal a unor sume de ordinul milioanelor de euro convertite în dolari între băncile comerciale din România, Elveția și statul american Florida!

Și atunci, indiferent că ești simplu cititor, lider politic care ai ”beneficiat” de aparatura audio – video conectată la piscina și ”căsuța de f(…)ut” de la Singureni sau mai ales coleg procuror al ”mâinii drepte” a lui Kovesi, cum să nu îți pui întrebarea cum să ai un asemenea ”bulan” încât să primești ”sfaturi private de viață” tocmai de la procurorul care te anchetează!

Cum operațiunea strict tehnică de ”îndepărtare a zgomotului de fond” este deja aproape finalizată, ”AMR”-ul publicării de către ASI ROMÂNIA – SUA a acestor fișiere audio scade dramatic pentru toți cei implicați.  

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri externe

Cezar Cătălin MARIN

RISE Project denunță presiunile DIICOT asupra jurnaliștilor de investigație

Cezar Cătălin MARIN

Știa Kovesi ce face MÂNA ei DREAPTĂ?!

Cezar Cătălin MARIN

HOPA! Procurorul Bulancea s-a făcut samsar de BMW!

Cezar Cătălin MARIN

Le miroase gura a Salam de Sibiu de pe Zăgazului

Cezar Cătălin MARIN

FBI: Tentativă de asasinat și act de terorism intern

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.