ALERTĂ ANTITERORISTĂ ISIL la MAE!

Este evidentă complicitatea ambasadorilor din cele două țări, India și Irak.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Respectiv Daniela Sezonov Țane și soțul detașat pe repede înainte de la Academia Română, acolo unde era un simplu fotograf și care a fost uns peste noapte consul general cu aprobarea ministrului MAE.

Dar și prin actele ilegale întocmite de Mădălina Ioana Morariu! Cea care, drept recunoștință, a plecat la un post de consilier la SECȚIA OCDE din cadrul Ambasadei României din Republica Franceză.

Un alt complice fiind Radu Octavian Dobre în MEGA AFACEREA celor doi diplomați.

”Fabrica de vize”, așa cum au numit-o specialiștii DIVIZIEI de INVESTIGAȚII EXTERNE a ASI, oameni cu o experiență vastă în combaterea criminalității transnaționale, a fost documentată pornind de la următoarele ”borne” informative:

Priorități operaționale. Protejarea securității naționale. Prevenirea infracțiunilor de exploatare. Securizarea frontierelor. Asigurarea siguranței publice. Menținerea echității în comerțul mondial. Investigarea criminalității informatice. Investigații. Programe de informare. Parteneriate și centre. Recunoașterea și raportarea infracțiunilor.

Grupările identificate de către DIICOT România în județele Caraș Severin, Arad și Bihor reprezintă, de fapt, ultima verigă a TOC. Și nu ne putem întreba de ce o parte a personalului consular și ambasadori români din Irak și India au reprezentat doar interesele personale pentru beneficii financiare de ordinul zecilor de milioane de euro…?

Cu toate că în tot procesul de eliberare a vizelor sunt implicate mai multe instituții ale statului, printre care Centrul Național de Vize care dă avizul pozitiv sau negativ pentru eliberarea vizelor.

Capul de linie fiind Inspectoratul General pentru Imigrări, aflat sub conducerea chestorului Liviu Bute. Cel care eliberează și avizele de muncă pentru cetățenii din Asia de Sud. De reținut și că foarte multe vize de intrare au fost eliberate și pentru un număr mare de cetățeni din Sri Lanka, țară care în prezent se află pe locul 29 în indexul global al terorismului din 2023. Unsprezece grupări extremiste, inclusiv ISIL și Al–Qaeda au fost interzise în aprilie 2021 în temeiul Legii privind prevenirea terorismului, pentru activitățile lor radicale din Sri Lanka.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri externe

Cezar Cătălin MARIN

RISE Project denunță presiunile DIICOT asupra jurnaliștilor de investigație

Cezar Cătălin MARIN

Știa Kovesi ce face MÂNA ei DREAPTĂ?!

Cezar Cătălin MARIN

HOPA! Procurorul Bulancea s-a făcut samsar de BMW!

Cezar Cătălin MARIN

Le miroase gura a Salam de Sibiu de pe Zăgazului

Cezar Cătălin MARIN

FBI: Tentativă de asasinat și act de terorism intern

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.