A TREIA BLONDĂ, GĂSITĂ de FBI! TREMURĂ SISTEMUL!

Afacerile cu iz penal de sute de milioane de euro, coordonate și derulate de către ”NAȘUL SISTEMULUI”, Sorin Paul Stănescu, provin în mare parte din doar două privatizări!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
Diana Tone

Ce este drept, unele mai mult decât frauduloase. Două companii românești de renume! FARMAVET și cea de-a doua ”perlă” a sectorului veterinar, vestitul Institut ”PASTEUR”. Cel care, la momentul privatizării i-a adus acestuia 890.000 de metri pătrați construibili care făceau parte din imensul patrimoniu imobiliar al Institutului! Și care, la această oră se află încă într-o serie de litigii în orașul Miami din statul american Florida.Iar dacă tot a venit vorba de Miami, acesta este locul în care FBI-ul s-a sesizat cu privire la anumite infracțiuni de spălare a banilor. Operațiuni în care Sorin Paul Stănescu s-a folosit de cele trei blonde: Narcisa Valentina Mirică aka Nancy Georgescu, Elena Udrea și Diana Tone Baker au transformat zecile de milioane de dolari transmise din România prin intermediul unei bănci elvețiene în proprietăți imobiliare!

Cea din urmă blondă, Diana Tone Baker rămânându-i fidelă ”Nașului” până în Via delle Forbici 42, Firenze! Acolo unde a băgat deja în priză o nouă ”mașină de spălat”! BANI! 

Sorin Paul Stănescu

Este astfel evident cum a reușit să scape de toate dosarele penale deschise împotriva sa pentru complicitatea la jaful, am putea spune, chiar a patrimoniului național… Contra unei sume de 10.000.000 de euro! Sumă care a fost plătită pentru OPTIMIZAREA dosarelor în care fusese incriminat!

Însă ”de neînțeles” este cum au reușit Marius Bulancea – mâna dreaptă a șefei anticorupției din România și acum din întreaga Europă, Laura Codruța Kovesi – și Sorin Paul Stănescu să tragă la propriu în piept o anchetă în care, în baza cooperării judiciare internaționale, Biroul de Investigații Federale – FBI din SUA a luat parte! Făcând astfel să se volatilizeze suma de 4.900.000 dolari!

NU RATA! În numerele următoare, ÎNREGISTRĂRI EXPLOZIVE în care ”NAȘUL SISTEMULUI” dă din casa de la Singureni nume grele ca VIORICA DĂNCILĂ, LIA OLGUȚA VASILESCU, MIHAI BUSUIOC, DARIUS VÂLCOV, MARIUS BULANCEA și câțiva BĂIEȚI DIN SERVICII!  

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Știri externe

Cezar Cătălin MARIN

Elliott Harris: Unul dintre cei mai importanți oameni de la ONU

Cezar Cătălin MARIN

Banii din droguri, băgați în cartiere de lux din Nordul Capitalei!

Cezar Cătălin MARIN

Ei i-au REVOPSIT “TRECERILE de PIETONI” lui COLDEA!

Cezar Cătălin MARIN

Kövesi, la volanul lui Bode, cu BMW-ul direct în zidul EPPO!

Cezar Cătălin MARIN

Bătălia pentru Cotroceni, între ORDINE si HAOS!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.