Politicienii sărbătoresc prin muncă 1 Mai

Răposata conducere comunistă poate fi mândră de urmașii ei, politicienii de astăzi, care respectă cu sfințenie vechiul îndemn ceaușist: ”Să sărbătorim prin muncă 1 Mai!”, cu condiția ca sărbătoarea să cadă în campanie electorală. Condiție îndeplinită în acest an.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Debile și nesărate, localele din acest an sunt total lipsite de obișnuitul zvâc electoral. Chiar dacă a ținut o lună de zile prima pagină, telenovela candidaturii comune PSD-PNL la București pare să fi fost scrisă de un scenarist fără talent și fără chef. De abia scăpați de ea, suntem acum agasați de pelteaua retragerii lui Piedone – altă poveste întinsă nepermis de mult de niște politicieni nevolnici și lipsiți de haz. Bomboana pe colivă o pune bursa zvonurilor, conform căreia politicienii așa-ziși de top (doar pentru că ei ocupă cele mai importante funcții) au trecut pe plan secundar localele și au demarat deja jocurile pentru prezidențialele din septembrie. În acest trist decor a căzut în acest an marea sărbătoare a muncii, 1 Mai. O sărbătoare în timpul căreia, cu excepția lui Piedone – care anunțase deja că dispare din peisaj în Săptămâna Mare, candidații au mișunat vânând voturi ca în orice zi obișnuită. Asta în timp ce electoratul și-a văzut și el de obiceiurile lui de 1 Mai, respectiv a asaltat tarabele cu mici și bere evident neinteresat de personajele care vor să-l fericească/fraierească și următorii patru ani

Firea și Burduja tributari rigorilor fișei postului de candidat

Primii pe listă, cum este și normal, sunt pesediștii Marcel Ciolacu și Gabriela Firea, care au dat ieri fuga la depoul Dudeşti din Capitală. Acolo, atât aspiranta la Primăria Generală cât și pesedistul premier au vorbit cu angajații STB despre creșterea salariilor – subiect obligatoriu pe agenda unei campanii electorale care se respectă.    

Mai comod, liberalul Sebastian Burduja a aterizat într-un studio de televiziune și de acolo l-a acuzat pe actualul primar Nicușor Dan că a contribuit plenar la scăparea de sub control a fenomenului legat de consumul de droguri și asta pentru că a decis retragerea polițiștilor din parcuri și alte locuri publice, inclusiv din proximitatea școlilor.

Alegeri cu sos picant: Șoșoacă bate și ea la ușa PMB

Intrată în conul de umbră al mass media, Diana Șoșoacă a revenit de 1 Mai în peisajul știrilor. Nu pentru vocalizele marcă personală, ci din cauză că BEC i-a admis, în ultima clipă, candidatura pentru PMB. Iar dacă tot avem acum două doamne înscrise în cursă, așteptăm cu nerăbdare (și cu multă speranță!) o confruntare directă între Firea și Șoșoacă.   

Simion și AUR confirmă că joacă la grupa mică

Spre deosebire de fosta lor colegă, auriștii lui George Simion n-au niciun motiv de bucurie. Cu doar 10 minute înainte de debutul sărbătorii de 1 Mai, în miez de noapte, candidata lor la Primăria Buzău s-a retras din cursa electorală. Nu înainte de a transmite lumii că AUR ”este cea mai mare otravă pentru electoratul românesc, pentru că este o adevărată maşinărie de fabricat minciuni şi speranţe deşarte”. Cum gestul doamnei a fost imitat și de 18 candidați AUR aflați pe lista de consilieri locali, reiese că organizația AUR locală a rămas în fundul gol. Ca urmare, în loc să-și îngurgiteze liniștiți micii de sărbătoare, colegii lui Simion au fost obligați să compună tot felul de mesaje prin care să înfiereze cu proletară mânie pe ”infiltrații” care fac jocurile Coaliției PSD-PNL. Ca o dovadă în plus că ghinionul se ține scai de AUR a venit și știrea că aproape toate candidaturile AUR riscă să fie invalidate. Asta pentru că listele electorale ale acestei formațiuni nu sunt semnate de președinții organizațiilor județene, ci de diverse persoane numite direct de către George Simion și cu încălcarea statutului AUR.

Clotilduța de la Sectorul 1 se reîncoronează singură primăriță

La mare zi de sărbătoare a mișcat chiar și Clotilde Armand, primărița fantomă a Sectorului 1. Ca de obicei, Armand a evitat periculoasele întâlniri face to face (și cu electoratul și cu competitorii politici) și a  comunicat pe Facebook rezultatele unui sondaj conform căreia locuitorii din Sectorul 1 se vor pricopsi tot cu ea și în următorii patru ani. Norocul bucureștenilor aflați în această situație este că IPSOS – casa de sondaje care a făcut cercetarea – operează online și se știe deja că internauții răspund la mai toate chestionarele dar în general votează virtual.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Mai multe dezvăluiri
Minune: Mutul Iohannis a căpătat glas! Nu și funcție…

Simona BĂDULESCU

Disperare în PNL: Ciucă bate pasul pe loc

Simona BĂDULESCU

Iohannis și-a scos moștenitorul în lume

Simona BĂDULESCU

Adevăr sau minciună: PSD și PNL, decapitate înainte de prezidențiale

Simona BĂDULESCU

Un Parlament răsărit din iahnie și rachie

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.