D-ale carnavalului electoral mioritic

Se întrevede linia de final a cursei electorale, moment în care amorțita campanie electorală din acest an își va da oficial duhul. Nu s-ar putea spune că e vie nici acum, dar atât pot partidele și politicienii implicați.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

BEC Timișoara a dat cu ostașul Ciucă de pământ

AUR a convins BEC Timișoara să-l coboare pe Nicolae Ciucă de pe gardurile și stâlpii unde se cocoțase pentru a face campanie electorală mascată PNL-ului. Nefiind candidat la niciuna dintre alegerile care au loc pe 9 iunie, Ciucă nu avea ce să caute pe afișe nici măcar în calitate de scriitor debutant – afișele promovau la prima vedere doar volumul ”Un ostaș în slujba țării”, proaspăt lansat de Ciucă al nostru. Odată sesizată, reprezentanța BEC locală a luat o decizie drastică: Jos cu Ciucă!

Clotilduța cea cinstită (după măsura USR) s-a mai căpătuit cu un dosar penal

Chiar dacă a scăpat (contrar oricărei logici și practici judiciare!) de dosarul deschis după ce a fost filmată scotocind febril prin sacii cu voturile exprimate în 2020 la locale din Sectorul 1,  Clotilde Armand colecționează în continuare dosare. Penale evident. Ultima achiziție a madamei care a gângurit graseiat într-o maternitate din Guadalupe înainte de a ateriza (din păcate!) pe malul Dâmboviței este un nou dosar deschis după ce sindicaliștii de la Administrația Domeniului Public Sector 1 au reclamat-o pe madame primar pentru folosirea ilegală a bazelor de date ale primăriei Sector 1 în vederea completării listelor de semnături necesare depunerii unei noi candidaturi la alegerile din acest an.

Burduja, pelerinaj la moaștele făcătoare de minuni politice de la Cotroceni

La doar două zile după ce Nicușor Dan a ”furat” imaginea liderului PNL Nicolae Ciucă (reușind să se fotografieze lângă un Ciucă zâmbăreț nevoie mare la meciul Generației de Aur), candidatul liberal Sebastian Burduja a fost surprins atunci când se strecura discret dar cu propria-i mașină de campanie pe porțile Cotroceniului. Probabil pe modelul deja cunoscut: unde scuipă boierul pupă Vodă. Rămâne acum de văzut dacă și câte procente (mai) valorează un pupic de la Klausel Vodă. Coincidență sau nu, audiența secretă de la Cotroceni a avut loc după ce un sondaj efectuat de Jarding Global LLC l-a dat pe Burduja pe locul II în bătălia pentru Primăria Capitalei (cu 4 procente în urma lui Nicușor și cu 2 în fața lui Firea). Interesant.

Semne în continuare bune pentru mariajul din interes PSD-PNL

Campania dusă la relanti în acest an pare să fi fost o decizie bună pentru combinații/combinatorii pesediști și peneliști. Cu mai puțin de două săptămâni înaintea votului propriu zis, coaliția PSD-PNL este creditată, la europarlamentare, cu 44,3% din voturile ”votanților mobilizați”, așa cum arată ultimul sondaj efectuat de INSCOP Research în perioada 20 – 25 mai la nivelul întregii țări. Conform instituției citate, ADU (USR, PMP, Forța Dreptei) a cumulat 16,8% iar AUR 15,3% din preferințele de vot exprimate de același tip de respondenți ”votanți mobilizați!”. Conform respectivului sondaj. la alegerile locale (unde reamintim că PSD și PNL candidează separat) podiumul arată astfel: PSD – 30%, PNL – 27,9%, ADU – 14,6%, AUR – 11,9%. Mai sunt doar 11 zile până când vom vedea dacă această fotografie de moment va coincide sau nu cu cifrele rezultate după numărătoarea voturilor băgate în urne.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
pictograma_ASI
Mai multe dezvăluiri
Minune: Mutul Iohannis a căpătat glas! Nu și funcție…

Simona BĂDULESCU

Disperare în PNL: Ciucă bate pasul pe loc

Simona BĂDULESCU

Iohannis și-a scos moștenitorul în lume

Simona BĂDULESCU

Adevăr sau minciună: PSD și PNL, decapitate înainte de prezidențiale

Simona BĂDULESCU

Un Parlament răsărit din iahnie și rachie

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.