Ziua Președinților…

De la bun început, trebuie să recunosc că modalitatea de scriere a acestei ”Lovituri” trebuia să fie cu totul alta… Una pe măsura atitudinii cu care autoritățile de la București au tratat una dintre cele mai importante Sărbători oficiale ale Statelor Unite ale Americii…

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
Steaguri America & Romania

”Ziua Președinților”… Cea care, da, a fost ieri… Atunci când de altfel am și vrut să transmitem acest mesaj… Dar am zis să mai așteptăm totuși o zi… Cu toate că eram sigur că degeaba… Și așa s-a și întâmplat! ”Ziua Președinților” Statelor Unite ale Americii a trecut! A fost deja, pe 19 februarie…

Și nimeni, dar absolut nimeni dintre ”marii bărbați de stat români”, cei care se bat cu ”cărămida Parteneriatului Strategic” în piepturile bombate de prea multe decorații nu au catadicist să trimită măcar un banal mesaj oficial de felicitare.

Deși ar fi fost atât de simplu, chiar dacă nu au fost informați de ”cohortele” de consilieri aflați în soldă, să verifice barem pe ”Google”… Pentru a afla astfel că, an de an, în a treia zi de luni din februarie, americanii își omagiază foștii președinți. În frunte cu George Washington. De altfel, ”Ziua Președinților” a fost instituită inițial în semn de omagiu tocmai față de primul președinte american, George Washington, a cărui zi de naștere este marcată în fiecare an, în a treia zi de luni din februarie. Ulterior, festivitățile au fost dedicate tuturor foștilor lideri. Este zi de sărbătoare națională în Statele Unite ale Americii, zi în care piețele financiare sunt închise, la fel ca și școlile.

De altfel, și în programul oficial al Ambasadei SUA la București este subliniată ”Ziua Președinților”.

Numai că atât de pătrunși sunt demnitarii români de ”parteneriat”, că nu și-au pierdut nici măcar două – trei minute din programul cotidian pentru a da un ”like”…

Da, desigur, poate părea un fapt fără importanță… Numai că este vorba despre un gest care, din păcate spune prea multe despre ”unduirile ca de trestie” care caracterizează clasa politică românească, aproape în totalitatea sa.

Liderii statului român fiind deja obișnuiți să joace doar ”la cacealma”. Astfel că, dacă s-ar fi anunțat un eveniment cu presă și cu ”tras în poze”, cu toții ar fi fost prezenți și ar fi turuit despre însemnătatea ”Zilei Președinților” în SUA…

Dar, totuși, să vedem și ”partea plină a paharului” după această zi de 19 februarie. Cel puțin astfel și-au dat seama și americanii de ”fermitatea liderilor de la București în consolidarea Parteneriatului Strategic”… Unul întreținut doar dacă sunt microfoane în față! Și atunci cum să nu apeleze și partenerii la ”sursele alternative de informare”…?

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.